Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 25.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 25.04.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 25.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Този ден е доста сериозен. Той е свързан с духовна трансформация, преодоляване на съмнението и познаване на космическите закони, за изучаване на духовни текстове

Овен – Днес само усърдие и постоянство ще ви помогнат да постигнете желания резултат. Вие ще трябва да обърнете внимание на близките си - да разберете техните проблеми, да помогнете, дори да не са материални, а само психологически.

Телец – Време е да решите от какво да се отървете в живота си, за да направите място за новото. Може би да се освободите от остарели идеи, неизпълними планове, тежки задължения, стари мебели, дрехи или нещо друго. Ще трябва да се сбогувате с някои от собствените си илюзии или мечти, но само заради реалните перспективи пред себе си!

Близнаци – Днес вие ще бъдете изцяло фокусирани върху работата си и този ваш ентусиазъм ще има положителен ефект, но препоръката на звездите е да не се потапяте толкова надълбоко в работния процес, за да не пострада здравето ви.

Рак –Не бързайте да вземате сериозни решения, по-добре се заемете да събирате допълнително „база данни”. Може нещо да не сте предвидили или информацията, която ви е необходима да не е пълна. Не е изключено да получите критика на работното място.

Лъв – Вашата работоспособност, ефективност и упоритост ще ви помогнат да се справите с всички задачи. Ако работите в областта на здравеопазването, държавната администрация или в управленския апарат, ще имате добър ден днес.

Дева – Днес няма да сте склонни да правите компромиси. "Да" означава "да", "не" означава "не", всичко останало е от лукавия. Този безапелационен начин да се раздели света на черно и бяло обезателно ще се сблъска с противопоставянето на околните.

Везни – На този ден вашата професионална дейност ще бъде особено успешна - можете да свършите качествено доста голям обем работа. Работата по нови дела се отлага за друг път, сега завършвайте всичко, което вече сте започнали.

Скорпион – Един добър ден за закупуване на различни неща, но  се препоръчва да не давате заеми. На този ден ще бъдете особено романтични и това ще даде тласък на прехода към нов етап в личния ви живот.

Стрелец – Днес можете да постигнете успех само с подходяща концентрация върху задачите. По всяко време може да възникнат неприятни ситуации - бъдете подготвени за това вътрешно. Ще има много дреболии, които ще ви изнервят.

Козирог – За да постигнете това, което искате, ще трябва да предприемете някои рискови действия. През деня ще се сблъскате с малки неприятности, но можете да преодолеете всичко – те няма да ви съборят в никакъв случай.

Водолей – Денят може да ви поднесе изненади. Някои проблеми ще изчезнат сами по себе си под въздействието на нови обстоятелства. Следете собствените си емоции, те могат да повлияят също на ситуацията.

Риби –Днес ви очаква промяна, дори да е само в главата ви. Ще погледнете по нов начин на нещата, ще откриете нови нюанси. Може да преосмислите мнението си по даден въпрос. Това ще доведе до нови заключения.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Този ден е доста сериозен. Той е свързан с духовна трансформация, преодоляване на съмнението и познаване на космическите закони, за изучаване на духовни текстове. По-добре е да прекарате повече време със семейството си у дома.

Съсредоточете върху емоциите, които текат от сърцето. Свържете се с чувствата си. Позволете си да усетите радост и тъга. Не потискайте емоциите. Ако не изразите емоциите си, те ще закостенеят вътре и могат да причинят заболяване. Изправете се пред ситуацията, която сте избегнали.

Първата половина на деня е подходяща за социална работа, за пътуване, за артистични, музикални дейности, за посещение на църковен храм, за мистични занимания. Втората половина на деня е неподходящо за общуване с по-възрастни хора.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати