Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 25.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 25.07.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 25.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Подстригване не се препоръчва, може да стане причина за редица неуредици и неприятности

Овен – Уви, днес не можете да разчитате на подкрепа от звездите: ще трябва да се грижите сами за себе си. И не само за себе си: много хора се обръщат към вас за помощ, питат за съвет, чакат за подкрепа. Странно, но вие се справяте с проблемите на другите хора по-бързо и по-добре, отколкото с вашите собствени.

Телец – Денят ще премине спокойно, без никакви сътресения, но ако се отпуснете с надеждата, че всичко по някакъв начин ще се уталожи само по себе си, нищо добро няма да излезе от това. Вероятни са приятни изненади от личен характер, може да има неочаквани признания, невероятни романтични срещи.

Близнаци – Не правете нищо, докато не съставите ясен план. Днес няма нищо по-лошо и по-опасно от лекомислените действия, начинания, съмнителни проекти. Вие разчитате на късмет, но сега той леко ви заобикаля.

Рак – Нещата не са толкова лоши, колкото си мислите, но не са и толкова добри, колкото бихте искали. Късметът се усмихва само на тези, които не разчитат единствено на него, а действат независимо, решително и самостоятелно.

Лъв – Как ще премине денят ви зависи до голяма степен от вашата вътрешна нагласа и не на последно място от вашите постъпки и действия. Ако не си губите времето, можете да постигнете много, но ще трябва да надвиете обхваналият ви мързел.

Дева – Представителите на знака успешно експериментират, постигат брилянтни резултати в най-смелите си начинания и преодоляват пречките толкова грациозно и лесно, че предизвикват възхищение у другите.

Везни – Този ден ще ви донесе неочаквани успехи. Няма такава задача, с която представителите на знака не биха се справили. Но вие изразходвате много енергия за постигане на целите си и вечерта ще почувствате, че сте се уморили от това.

Скорпион – Не бързайте да вземате решения, свързани с финансите. Търпението и нежността, с които ще се обърнете към близките си, ще укрепят връзката ви и ще ви позволят да прекарате деня спокойно.

Стрелец – Днес не е най-добрият ден за нови запознанства. Трудно ще направите правилното впечатление на хората, които виждате за първи път, а грешките в преценките водят до тъжни последствия.

Козирог – Вие се стремите към пълна яснота във всичко и именно поради това понякога забравяте за всякакъв такт и деликатност. Някои от вашите коментари са откровено обидни и действията са егоистични, така че не се учудвайте на негативната реакция на другите.

Водолей – В средата на деня може да бъде получена информация от някои от вас, която да ви постави в задънена улица. В този момент е много важно да поддържате контрол над емоциите си, а не да се поддавате на паника.

Риби – Всяка намеса на външни лица в личния ви живот е по-добре да се игнорира учтиво, а не да сте груби към твърде досадните хора. Бъдете много придирчиви към вашите контакти, разчитайте на здравия разум и вашата интуиция.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е противоречив. Не разчитайте на партньорите си (делови и лични). Идеално време за довършителни работи. В четвъртък (под егидата на Юпитер) всичко работи, просто трябва да вярвате в себе си и че всичко ще се получи. Но ако нямате такова доверие, по-добре е въпросът да се отложи за по-късно.

Луна се намира в Телец - знак за материална стабилност и постоянство. Въпреки че през този период от време се забелязва някакво засилване на мисловните способности, от друга страна нараства инерцията и склонността към мързел. Ражда се желание за комфорт и уют, за посещение на театър или кино, да се отпуснете и да се насладите на вкусна вечеря в ресторанта.

Маска от естествени съставки ще се отрази много добре на косите ви. Това може да го направите в домашни условия. Дори само бадемовото масло ще свърши работа. Положителен ефект ще има подхранването и укрепването на косата, както и боядисването на сива коса, изсветляване, изскубване на вежди. Подстригване не се препоръчва, може да стане причина за редица неуредици и неприятности.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети