Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 25.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 25.11.21

Снимка:

Овен – Имате нужда от различни дипломатически маниери или търсете компромисен вариант, като успешна формула, която донесе полезни и дългосрочни резултати. Събитията, които ви съпътстват в любовния ви живот изглеждат обнадеждаващи.

Телец – Най-важно е да имате добър стимул, за да можете да постигнете намеренията си. Понякога не е лесно да се постигнат положителни резултати, но всичко се свежда до добро планиране и прецизни ходове.

Близнаци –Мнозина ще се изнервят заради дреболии, реагират твърде емоционално на думите на околните и на най-обикновените ситуации. Поставете си нови цели, обмислете вариантите за бъдещето намерете най-добрия път към тях и започнете да действате.

Рак – Вашите думи означават за другите много повече, отколкото можете да си представите. С дума можете както да нараните, така и да излекувате. Затова е по-важно от всякога да се въздържате от груб език и критика. Ако има нужда да обсъдите неприятна тема с някой близък, бъдете дипломатични.

Лъв – Някои обстоятелства са на ваша страна. Имате чудесна възможност да постигнете добри резултати. Не всичко, което желаете е позволено в любовните отношения, но няма и причина за фалшива скромност. Винаги избирайте най-доброто решение.

Дева – Днес ви се дава зелена светлина за разширяване на бизнес плановете. Имате максимална възможност да удължите стълбата си по пътя си към звездите. Но с това идва и по-голямата отговорност.

Везни – Денят ще бъде доста интензивен за някои. Трудно ще ви е да съсредоточите само върху едно нещо, тъй като много задачи ви зоват. Лесно ще се разсейвате и ще губите нещата от поглед. Ситуацията постепенно ще се стабилизира.

Скорпион – Важна роля за вашето самочувствие и настроение днес ще играе общият емоционален фон. Справяте се отлично с трудните и сложни неща, по пътя няма непреодолими препятствия за вас и действате решително.

Стрелец – На хоризонта се очертава подобрение. Спокойни сте и съсредоточени и можете да се справите с всичко, без паника или безпокойство. Нещата се развиват добре в личния ви живот и това ви прави щастливи.

Козирог – Денят е благоприятен, но не е лишен от изненади. Не се изненадвайте, ако се наложи да промените плановете си. Можете да се върнете към някои стари проблеми и да ги разрешите. Има вероятност да научите добри новини.

Водолей – Не очаквайте нещата да се променят от само себе си. Трябва да ги вземете в свои ръце, ако искате да се решат успешно. С увереност и позитивно отношение можете да направите необходимите промени.

Риби – Ако ви вълнува проблем, потърсете съвет от доверен човек. Може да ви се струва, че вече сте изпробвали всички начини за решаването му и не виждате изход, но поглед отвън може да внесе нужната яснота. Може би ще получите не само ценни съвети, но и помощ.

Съветите на Фортуна

Денят носи активна и творческа енергия, която благоприятства бързите дела - силен, динамичен, изпълнен с радост. Добре е да се изпълняват физически упражнения, да бъдете активни. Подходящо е за колективна работа и действия. Време за братство и приятелство. Много е важно да правите всичко в компанията, заедно с приятели или колеги.

Днес силна енергия идва от Вселената, за да постигнем целите си. Трябва да сте решителни, енергични, безстрашни, за да поемате нужните рискове, а след това късметът ще бъде на ваша страна.

Луната създава такива вибрации, които ни улесняват да се измъкнем от депресията. Ако днес извършите благотворителни постъпки и не се похвалите на никого, няколко пъти ще увеличите благата си карма.  


Топ новини

виж още

Актуална тема