Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 26.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 26.03.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 26.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Активността в този ден не е излишна

Овен –Тези които искат да успеят, трябва да прекарат този ден възможно най-активно. Всички бизнес срещи, планирани пътувания, преговори и т.н., със сигурност ще донесат желания резултат. Най-важното е да не сте мързеливи.  

Телец – Днес може би ще изпитате неудовлетвореност не само на работа, но и в личния си живот. Обаче със сигурност ще се справите с всички проблеми. Не купувайте излишни неща, само най-необходимото. 

Близнаци – Днес представителите на знака трябва да проявят известна предпазливост. Бъдете акуратни и внимателни. Има голяма вероятност някой да ви представя в лоша светлина. Избягвайте скандали и кавги. 

Рак –В началото на деня може да възникне неприятно събитие, но бързо ще бъде забравено. Предстои приятна среща с умни хора, от които ще научите нещо полезно. Когато приключите с работата, не се шляйте, а веднага се приберете у дома на сигурно място. 

Лъв – Днес трябва да слушате вътрешното си „аз“. Чуждите мнения могат да ви заблудят. По време на работа или в бизнеса могат да възникнат ситуации, които водят до несигурност. Преди да вземете решение, не бързайте, обмислете повече нещата. 

Дева – За съжаление няма да е възможно да постигнете целта си толкова бързо, колкото искате. Добре е да се въздържате от споразумения. Днес за мнозина ще бъде трудно да намерят общ език с близките си. 

Везни – Днес не ви се препоръчва да вземате решения толкова бързо. Преди да направите какъвто и да е избор, трябва да помислите много пъти. Ако подходите творчески към въпроса, тогава има възможност да получите добър резултат.  

Скорпион – Могат да се отворят нови перспективи в професионалната дейност. Но за да може всичко да се получи добре, трябва да проявите инициатива. Благоприятен ден за прекарване на свободното време със семейството си и приготвяне на нови ястия. 

Стрелец – Някои предложения може да изглеждат съблазнителни, но преди да вземете решение, трябва да помислите и да прецените плюсовете и минусите. Старайте се да съхраните емоционалната си стабилност. 

Козирог – Трябва да обърнете внимание на здравето си и да засилите имунната си система, за да избегнете здравословни проблеми в близко бъдеще. Любовната ситуация е спокойна и стабилна, няма от какво да се притеснявате. 

Водолей –Дори ако възникнат проблеми, те ще бъдат решени незабавно. Вечерта си струва да прекарате в приятна компания. Романтична среща или семейни събирания ще помогнат на Водолея да намери невероятен прилив на положителни емоции. 

Риби – Смело заобикаляйте всички препятствия по пътя си. Няма нужда да обръщате внимание на гадните неща и на завистливите хора, които се опитват да пречат на изпълнението на плановете ви. За да се постигне добър резултат, е необходимо да се действа независимо и в спокойно състояние.                                         

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА 

Занимавайте се с текуща работа и не предприемайте нищо ново. Всички цели могат да се постигнат само, ако се проявяват енергичност, инициативност и борбеност. Активността в този ден не е излишна, важното е да се концентрирате само върху една, но най-важна задача. Нещата протичат енергично, затова не бъдете пасивни. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Лошо ще бъде, ако енергията ви отиде за празни размишления и разговори.

Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, понякога и коварни, възниква агресивно поведение.

Неизползваната енергия може да подрине здравето на човека. За препоръчване е цялата натрупана енергия да се изразходи чрез физическо натоварване, отколкото да остане неизразходена и да нанесе вреда на организма. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства. Препоръчителни са всякакви бани, контрастни душове.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети