Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 26.08.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 26.08.2021

Дневен хороскоп – четвъртък – 26.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес имате много положително настроение и динамично отношение, което ще ви накара да вземете нещата в свои ръце и да разрешите проблемите, които ще възникнат и които всъщност ще изискват незабавни решения.

Телец – Днес ще напреднете в плановете си. Някои негативни неща, които ще чуете, ще развалят настроението ви. По-добре е да игнорирате всичко злонамерено. В работата си най-накрая преодолявате някои трудности и ще можете да се справите със стресови ситуации!

Близнаци – Втората половина на деня ще ви изненада с нещо, което не сте очаквали. Днес няма да е един от онези дни, които отминават без интересни стимули. Спокойствието, който този период ще донесе, ще окаже благоприятно въздействие върху психическото равновесие, от което вече се нуждаете.

Рак –Заемете активна позиция на събитията и изхвърлете от живота си това, което не е истинско. Ако си позволите да бъдете повлияни от лъжи и негативизъм, вашият път към успеха и щастието ще бъде изключително криволичещ.

Лъв – Вие сте в състояние да преценявате всичко около вас. Но се съсредоточете повече върху себе си. Във финансите трябва да действате обмислено и да избягвате да купувате неща, които не ви трябват.

Дева – Слънчевата енергия действаща върху вашия знак днес, влияе върху вашето мислене и действия. През първата половина на деня очаквайте спокоен период, но и по-малко нервност, която се трансформира от слънчевата енергия.

Везни – Днес ще трябва да се представите малко по-героично, затова се опитайте да се мотивирате. Може би е време за малък подарък за себе си, за добре свършена работа и за вашия успешно изпълнен ангажимент.

Скорпион – Търсите проблеми дори там, където ги няма. Спрете да внасяте отрицателно напрежение във връзката. Астрологичният ефект върху вашия знак тези дни ви насърчава да погледнете на проблемните неща от гледната точка на другия.

Стрелец – Въпреки че не всичко в живота ви върви според вашите идеи, винаги имате възможност да се поучите от всяка ситуация. Ако днес искате нещо да се направи точно според вашите желания, ще трябва да разчитате само на себе си.

Козирог – За да работи всичко както трябва, трябва да действате като екип. Съсредоточете се върху хармонизиране на колегиалните отношения. По-добрата работна среда също ще подобри качеството на вашата работа.

Водолей – Провокацията на планетата Сатурн ще внесе хаос в живота ви с емоции, с които ще трябва да се борите. Вие обаче сте силен човек, който осъзнава силата на предишните си решения. Ако сте без партньор, прекарвайте повече време с група приятели.

Риби – Въпреки че вероятно не мислите така, хората около вас ценят вашите качества. Понякога обаче много неща попадат в рутината и може да почувствате, че другите не се интересуват от вас. Трябва да се интересувате повече от здравето си и да обърнете внимание на себе си.

Съветите на Фортуна

Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание. Събития, които се случват през този ден се явяват отражение на нашата същност, нашите помисли и постъпки. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си, ни казва истината за нас самите.  Внимателно се вслушайте какво ви говорят. Приемете тази информация, дори да не ви е приятна.

Нужно е да се спи по-малко. Това е най-добрият ден за лечебно гладуване. Почти всички мъдреци и духовни учители препоръчват този ден да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, запалете свещ. Нека да има повече светлина около вас!  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети