Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 26.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 26.09.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 26.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Конфликтите могат да бъдат избегнати, ако емоциите се оставят настрана и се ръководите единствено от здравия разум. Денят е подходящ за решаване на финансови и материални въпроси.

Телец – Денят ще бъде доста уморителен за някои. Малко вероятно е да имате време да направите всичко, което сте планирали. Вие сте малко по-сериозни от обичайното и на вашите близки това със сигурност ще им хареса. За тях ще бъдете надежден помощник и добър съветник.

Близнаци – Старайте се творчески да подхождате към решението на всички проблеми. Едва ли не всички обстоятелства днес можете да използвате в свой интерес. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да постъпите.

Рак – Денят е подходящ за срещи и интелектуално общуване. Старайте се на всичко да придавате конструктивен смисъл, да откриете рационалното във всичко случващо се и да намирате компромисът във всяка ситуация.

Лъв – Вашата способност да бъдете в центъра на вниманието на другите е неоспорима. Вие излъчвате чар, сексапил и привличате хората към себе си. Държите да знаете и да вземате участие във всичко, което се случва.

Дева – Въздържайте се от двусмислени забележки, шеги, закачки, които могат да бъдат обидни за някого. По-добре е да не давате съвети, ако не са ви поискани. Втората половина на деня е подходяща за справяне с финансови въпроси, за изготвяне и проучване на документи. Бъдете внимателни към детайлите, не пропускайте нищо.

Везни –Настъпва време за активни действия и всичко ви се получава добре. Концентрирайте се, защото разпилявате силите си, действайки в различни направления. Не обсъждайте вашите познати и опоненти. Това, което се опитвате да скриете, скоро може да стане явно.

Скорпион – Днес не е нужно да се притеснявате за нищо. Настроението, самочувствието и енергийният потенциал ще бъдат на нужното равнище. Този ден има всички шансове да премине весело, забавно, приятно.

Стрелец – Полезно е за вас да участвате в обществени мероприятия. Можете да се запознаете с хора, които ще ви отворят нови възможности, ще ви помогнат да реализирате най-амбициозните си планове.

Козирог – Емоционалният фон на деня е благоприятен, настроението ще бъде добро, дори ако всичко върви малко по-различно от очакваното. Вие предпочитате да действате предпазливо, да не рискувате, ако това не е необходимо.

Водолей – Денят може да се окаже дълъг и изморителен, в някои случаи напрегнат. Поради тези причини е възможно да се допуснат грешки. Няма да ви е лесно да се приспособявате към обстоятелствата.

Риби – Денят е благоприятен и това трябва да се използва за решаване на важните въпроси за вас. Старайте се да не давате на околните ненужни причини за завист. Ако някой поиска помощ, не трябва да отказвате в този ден, а се отзовете.

 СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергийно благоприятен ден. Християните свързват този ден с легендата за падането на манната небесна. Полезно е да се слуша музика, да се общува с природата, с близки хора, роднини. Ден, посветен на вътрешния, духовен мир на човека. В този ден трябва да се забрави за материалното. Да не се отделя твърде много време на битовите проблеми.

Период, в който душевното състояние се отразява на здравето. Още един ден, в който не трябва да се изразходва напразно сила и енергия. Да се злоупотребява с натрупания потенциал не бива, защото може да доведе до изтощение на организма. Добре е да се занимавате с медитация, тъй като има вероятност да получите интуитивно прозрение или да откриете изход от ситуация, която трябва да разрешите. Не е желателно да се гледате в огледало. Може да се появи чувство на непълноценност.

До 13:40 ч. Луната се движи на празен ход и нищо важно и ново не трябва да се започва, няма перспектива.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети