Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 27 октомври 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 27 октомври 2022

Дневен хороскоп – четвъртък – 27 октомври 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Останете отдадени на плановете, които вече сте стартирали. Нужно е да заемете по-сериозно отношение по отношение и на семейните (или други) въпроси. Ако се отървете от песимистичния си възглед, скоро ще намерите решения на проблема.

Телец – Днес разчитайте на подкрепата на семейството и хората, които са приятелски настроени към вас. Звездите ви препоръчват да проверявате срока на годност на продуктите, които ползвате. Възможно е храносмилателно разстройство.  

Близнаци – Ако в отношенията ви са се появили търкания, значи е време да поговорите откровено и сериозно с половинката си, което не гарантира, че ще премахне проблемите окончателно, но това е първата стъпка. Не губете бдителността си и влизайте в никакви кавги.

Рак – Обърнете специално внимание на работното си място. Може би е добре да промените нещо, за да се чувствате по-комфортно. За да освежите връзката си, добре е да си вземете ден-два или през уикенда и да отидете някъде с половинката си.

Лъв – Днес е ден за творческото самоизразяване. Опитайте се да покажете таланта си, способностите си в някоя различна област! Ако допуснете да бъдете мързеливи, можете да загубите обещаващи възможности.

Дева – Времето е подходящо за активни действия, опитайте се да определите приоритетите и помислете за текущите дела. Прекаленият перфекционизъм и Богу не е драг, не води до добро и дразни околните!

Везни –Днешният ден ще е нещо като изпит и от това как ще го преминете ще се определи развитието на по-нататъшни събития. Някой се опитва да ви дава измамни очаквания или надежди, но всъщност преследва само собствената си изгода.  

Скорпион – Има шанс да осъществите онези мечти, които не ви напускат, но това ще изисква много усилия, защото нищо не се дава безплатно! Не разчитайте на никого, предприемете решителни стъпки, за да укрепите позицията си. Не обръщайте много внимание на празните клюки и приказки!

Стрелец – Няма смисъл да поемате нови задачи, докато не сте приключили със старите. Сега е подходящият момент да подредите нещата си, да довършите започнатото и накрая да намерите време за себе си. Не е изключена изненада в любовен план.

Козирог – Днес се опитайте да покажете пред другите своите най-добри качества - доброта, щедрост, широта на душата и откритост. В романтичен план някои ги очаква щедра награда. Астралната обстановка е благоприятна.

Водолей – Днес ще бъдете фокусирани преди всичко в реализацията на някакво желание. Съдбата няма нищо против да даде ход на нещата. В по-голямата си част звездите ще ви покровителстват и подкрепят. Прекрасен ден за любов.

Риби – В личен план звездите ви съветват да се вслушвате във вътрешния си глас. Възможно е да възникне спор поради дребна причина, старайте се да не обидите любимия човек. Може да се появи неочаквано здравословно неразположение. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В този ден ще имате възможност интуитивно или чрез различни срещи и събития да разберете кои са истинските и значими неща в живота ви, за които трябва да се борите и всичко онова, което да оставите зад гърба си. Може да ви се наложи да се разделите с определени нагласи и модели, които досега само са ви вкарвали в капана на конфликтите и интригите. Воинът у вас е готов за битка.

Не е изключено на този ден да се разделите с хора, които сте смятали за приятели, а с враговете си да се помирите. Всичко зависи само и единствено от вас. Каквото и да ви се случи, не трябва да се подавате на огорчението и разочарованието, а да приемете всичко като уроци, които е трябвало да научите. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения. Сънищата са много важни, може да получите отговорите на вълнуващи ви въпроси.  

Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати