Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 27.01.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 27.01.2022

Дневен хороскоп – четвъртък – 27.01.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вие сте изключително решителни и пълни с енергия. Приемате работата си сериозно и всеки може да разчита на вас, ако има нужда от помощ. Днес дори не поглеждате часовника, всичко върви гладко, просто времето лети.

Телец – Вие сте заети с мисли на високо ниво. Понякога е добре да приемете живота малко по-лекомислено, но не прекалявайте. С упорит труд и постоянство можете да стигнете там, където винаги сте искали.

Близнаци – Наближава краят на работната седмица и осъзнавате, че нямате напредък. Поне не по начина, по който сте планирали. Веднага след изготвянето на плана започнете да го изпълнявате, в противен случай нещата могат да  излязат извън контрол.

Рак – В този ден трябва да си спомните правилото на бумеранга: добрите дела се връщат при вас стократно. Както и лошите. Днес вашите мисли и действия могат да определят близкото ви бъдеще. Следобед са възможни разногласия и проблеми в отношенията.

Лъв – Днес мислите много за някой, който отдавна не сте виждали. Положението на планетите ви дава енергия и ще можете да се справите с поставените задачи по-бързо от очакваното. Ясен план, амбиция и правилно приоритизиране са вашите съставки за успех.

Дева – Спокоен ден, без неочаквани обрати и емоционални сътресения. В професионалната сфера вие сами избирате да правите онези неща, които ви доставят удоволствие. Никой не ви притиска за нищо. Трябва обаче да разчитате само на собствените си сили.

Везни – Опитайте се да планирате работния си ден по такъв начин, че да изпълните обещанията, които сте дали по-рано и задачите, които се очакват от вас. Решителността и целеустремеността ще ви донесат късмет.

Скорпион – Отношенията с другите в четвъртък лесно могат да бъдат обтегнати. Напрежението просто витае във въздуха, затова трябва да избягвате конфликтни ситуации и разногласия. Всички проблеми трябва да се решават мирно. Затова бъдете гъвкави и готови на отстъпки.

Стрелец –  Хороскопа ви показва, че за да постигнете това, което искате, трябва да положите всички усилия. Бавният напредък може да бъде източник на разочарование. Имате необходимата вътрешна сила, за да излезете победители от трудна житейска ситуация.

Козирог –Звездите ви предупреждават да не преследвате това, което искате на всяка цена. Преди да направите своя основен ход, разгледайте всички варианти. Няма нужда да правите огромни скокове напред - дори малка крачка напред все още е стъпка към вашия успех.

Водолей – Този период не е подходящ за нови начала и големи придобивки, но за завършване на всички текущи дела - идеалното време. Има шанс да получите някаква покана или предложение, което може би не сте очаквали.

Риби – Днес трябва да бъдете по-внимателни с парите и да контролирате разходите. Импулсното пазаруване може да навреди на бюджета ви. Обърнете внимание на здравето - защитните сили на тялото са отслабени, така че е по-добре да прекарате вечерта у дома, като се занимавате с любимото си занимание.

Съветите на Фортуна

Ден за размишления, медитация, самовглъбяване, пасивност. Ден, посветен на вътрешния мир на човека. Вслушайте се във вътрешният си глас, размислете върху своето възприятие за света и ще получите нови сили.

Не е толкова важен видът на дейностите, които се извършват, колкото темпа на работа. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разум да се влага.  Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни действия. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията.

Намалете общуването и активността. Нови дела да не се започват, но могат да се довършват старите. Активните дела няма да донесат сега положителен резултат, но могат да нарушат вашето равновесие и спокойствие, затова е добре да прекарате деня тихо и да го посветите на себе си. Луната е на празен ход от 07:29ч до 09:36ч.   


Топ новини

виж още