Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 27.02.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 27.02.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 27.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – За активна работа и разширяване на контактите, денят не е подходящ. Това не означава, че трябва да прекарвате времето в бездействие. Бъдете внимателни към хората, които ви обкръжават. Възможно е да разберете, че човекът, на когото сте се доверили, всъщност не заслужава това.

Телец – Успехът днес идва при тези, които знаят как да чакат. Прибързаността може да доведе до объркване, малки недоразумения и дори по-сериозни проблеми. Взаимоотношенията с другите се развиват хармонично, старите разногласия се забравят.

Близнаци – Упоритостта и решителността ви помагат да се справите с много проблеми. Можете да правите няколко неща едновременно, само внимавайте да не допуснете грешки. Нови и неочаквани събития (или новини).

Рак – Плодотворен ден. Възможно е да успеете да намери правилният подход към даден проблем и да го решите най-после. На някои ще им се наложи неочаквано да пътуват по работа или по лични причини.

Лъв – Днес е малко вероятно нещо да ви попречи да постигнете това, което искате. Бързо намирате изход от трудни ситуации. Спокойно можете да се върнете към някои стари планове. Благоприятен ден не само за работа, но и за релакс и духовни практики.

Дева – Старайте се да не направите дори и най-малките грешки. Ако вършите всичко както трябва днес, късметът ще остане с вас дълго време. Избирайте внимателно съюзниците и помощниците си.

Везни – Не бързайте да започвате важни неща. Днес сте много добри и щедри. Може да решите да направите компромис, за да задоволите нечии желания. Имате желание да се изразите творчески, да покажете своята личност от неочакван ъгъл.

Скорпион – Денят е лек и приятен. Това ще ви позволи да се отпуснете, да се забавлявате, да разговаряте с близки и приятели. Само бъдете предпазливи по финансовите въпроси, тъй като ще сте склонни към необмислени покупки.

Стрелец – Денят изисква дисциплина и ред. Ако животът ви е излязъл извън контрол, време е да внесете по-голяма сигурност. Звездите ви съветват да определите своите приоритети - това може да се отнася до пари, личен живот или работа.

Козирог – За мнозина ще бъде интересен ден. Това не означава непременно, че звездите ви подкрепят във всичко: понякога ще се появяват препятствия по пътя. Но ако не се откажете, със сигурност ще успеете.

Водолей – Като цяло добър и задоволителен ден. Успех в работата очаква Водолеите, чиято работа изисква комуникация с различни хора. Възможно е да получите пари от някъде или да сключите добра сделка.

Риби – Каквото и да правите, бъдете готови за факта, че няма да можете да получите нужните резултати веднага, така че бъдете търпеливи. Денят е подходящ да опитате нещо съвсем ново и различно.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

“Осъществяване” - един от най-отговорните дни. Ако можете да направите нещо съществено в своя живот, то проявете своите възможности и заложете фундамента точно днес. В този ден всичко ще ви се удава, ако проявите творческа активност и се стремите да достигнете целите си. Прекрасно време за усвояване на знания.

Денят е подходящ за осъзнаване на своите отговорности, за вътрешна работа върху себе си. Много подходящи са сега за изговаряне положителни утвърждения и формули. Вашите замислени дела могат да започнат да се осъществяват.

Ден на положителни емоции, радост и щастие. Не защото всички събития са толкова позитивни, а защото сега виждаме света, както ни се иска да го видим и приемаме желаното за действително.

Да се избягват лъжите и всяко интригантстване. Добре е да защитите някого, както и да отстоявате принципите си. Хубаво е да си поплачете в този ден, сълзите са очистващи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати