Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 27.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 27.06.19

Снимка:

Овен – По-добре е да обсъждате професионални (бизнес) въпроси сутринта до 11ч, защото с всеки изминал час ще ставате все по-податливи на чуждо влияние, може после да направите отстъпки, за които ще съжалявате по-късно.

Телец – Много неща ще ви разсейват и не всичко ще бъде завършено на време. Помагате и на другите, трудно ви е да отказвате на молбите им. За съжаление някой може да се опита да злоупотреби с вашата доброта. Добър ден за пътуване.

Близнаци – Каквото и да планирате днес, не забравяйте: имате нужда от добра компания. Възможни са неочаквани разходи, възможно е да ви напомнят за себе си някои стари дългове. По-добре да не бързате да пазарувате: рискувате да похарчите значителна сума за ненужни неща.

Рак – Опитайте се да се справите с всички важни неща сутринта. После просто няма да можете да се фокусирате, а и времето няма да е подходящо за това. Може да имате неприятни срещи, посещения на досадни хора. По възможност ги избягвайте, за да не ви извадят от равновесие.

Лъв – В такъв ден не трябва да бързате,  а да оставите всичко да върви както обикновено. Имайте предвид, че като се опитвате изкуствено да ускорите нещата, вие се излагате на риск за неприятности и тревожност.

Дева – Днес трябва да преодолеете повече от едно препятствие, но това няма да ви спре да гоните целите си. Звездите ще бъдат в подкрепа на тези, които се учат от грешките си и не претендират, че винаги са били прави във всичко.

Везни – Комуникацията с близките ви дава много положителни емоции. Можете да говорите за различни неща: няма съмнение, че те ще ви разберат правилно. Това, което ще научите днес почти случайно, може да бъде много важно за в бъдеще.

Скорпион – Денят не е подходящ за сериозни бизнес дела и важни стъпки. Без значение колко се стремите към голям успех, най-вероятно ще трябва да се задоволите с по-малък. Обсъждането на професионални въпроси е по-добре да бъде отложено - сега е малко вероятно да даде добри резултати.

Стрелец – Необходимо е да се съсредоточите върху обичайните неща и дейности, можете да се справите с тях перфектно. Не е желателно да се рискува, по-добре е предварително да се планират всички възможни ситуации.

Козирог – Звездите ви съветват внимателно да анализирате цялата получена информация. Необходимо е да се въздържате от критични и иронични забележки. Ако покажете малко повече снизхождение към другите, ще стане много по-лесно да се намери общ език.

Водолей – Опитайте се да разрешите всички важни и неотложни въпроси сутринта до 11ч., по-късно могат да възникнат препятствия. Сега е за предпочитане да се държите дипломатично и да действате по по-фини начини.

Риби – Денят няма да мине без затруднения, но можете да се справите с тях, ако запазите оптимизма си. Това не е толкова лесно, защото понякога изглежда, че възникващите проблеми са огромни, а пречките непреодолими. Не се паникьосвайте и не се обезсърчавайте, по-мислете към кого можете да се обърнете за помощ при нужда.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е активен, но вече не толкова като предния агресивен ден. Ден за творчески и нестандартни решения. Подходящ за ремонтни работи, за покупка на мебели, за полагане основа на бъдещи проекти. Избягвайте важните неща във времето от 10:53ч до16:35ч.

Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация. Общуването с противоположния пол носи прекрасни усещания, както и секса. Отделете внимание и на духовния аспект на вашите отношения.

Сънищата, които се сънуват сега, дават указание за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.

Смейте се по-често и се радвайте на живота!

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“   

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив