Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 27.08.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 27.08.2020

Дневен хороскоп – четвъртък – 27.08.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят ще е малко неспокоен, грижите и ще са в повече. Хората около вас често се намесват във вашите дела, като сякаш избират най-неподходящия момент за това. Защитавайки своите интереси, сте склонни да се държите почти агресивно, затова не се изключват кавги и конфликти.

Телец – Днес е много е важно да запазвате самообладание и спокойствие. Това няма да бъде лесно, но ако се оставите на емоциите, вероятно ще направите грешки. Използвайте здравия разум и ще можете да постигнете повече, отколкото сте очаквали.

Близнаци – Ако са планирани отговорни срещи и преговори за този ден, подгответе се сериозно: ще бъде много лошо да забравите нещо важно, да пропуснете детайлите, които по-късно могат да играят решаваща роля.

Рак – Вслушвайте се в интуицията и тя ще ви помогне да избегнете грешки днес. Възможни са добри съвпадения, неочаквани моменти, които можете да използвате във ваша полза. Получаването на подкрепа ще е по-лесно, отколкото очаквахте.

Лъв – Денят не е лесен, но трудностите не ви плашат. Можете бързо да се справите с много проблеми, включително и най-сложните. Планетарните влияния са способни да ви тласнат към смели инициативи.

Дева –Не надценявайте вашите способности, не поемайте неща, с които просто не можете да се справите сами. Разумно е да прецените своите сили и възможности и да помислите към кого можете да се обърнете за помощ. Със сигурност ще намерите съюзници, готови да ви подкрепят.

Везни – Семейните дела и отношенията с роднините ще изискват много внимание. Вашите действия говорят по-силно от думите. Вие сте в състояние да станете лидер и да водите другите, като дадете достоен пример. 

Скорпион – Отличавате се с прагматичен поглед върху нещата, оценявате всичко от гледна точка на материалните ползи. Не очаквайте денят ви да е много спокоен. Възможно е да се наложи да разрешавате финансова ситуация.

Стрелец – Старайте се да не губите времето си напразно. Днес трябва да свършите много неща, което означава, че всяка минута ще е важна. Не се изключват значителни промени за по-добро в професионалната сфера и важни за кариерното развитие на някои от вас.

Козирог –Имате желание да поемате рискове, готови сте да вземете смели решения и незабавно да започнете да действате за тяхното изпълнение. За съжаление решенията ви може да не са добре обмислени.

Водолей – Не бързайте. Всичко ще ви се получава много добре, но съществува риск от грешки поради невнимание. Общуването може да ви отвори нови възможности и перспективи. Денят може да бъде белязан от различни нестандартни ситуации, както в работата, така и в личния живот.

Риби – Вашият оптимизъм е заразителен, хората около вас са готови да подкрепят вашите идеи, да помогнат за тяхното изпълнение, но в контактите си трябва да бъдете повече предпазливи и внимателни.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес до 16:30 ч сме подложени на негативни влияния, затова трябва да се погрижите за хармонизиране на енергиите на дома. Полезно е да се опушат стаите с розмарин. Освен че има защитни свойства, розмаринът има и много други чудодейни свойства. Той има стимулиращ, ободряващ ефект, така че ако сте мързеливи, събуждате се едва, едва сутрин, тогава този аромат е за вас. Розмариновото масло дава сила, подобрява настроението, облекчава депресията. Може също да използвате сандалово дърво, кедър или лимон.

Много е полезен днес масаж на ръцете и плещите. Уязвими са черния дроб, бедрата и кръвоносната система. Подходящо за антицелулитни процедури (дори в домашни условия). Да се избягва нервното напрежение и натоварване на психиката.

Може да купувате подаръци, стилни очила, супер модерни обувки, а за приятелка изберете някоя шикозна чанта. Подходящо време за закупуване на туристически пакети и стоки и аксесоари за отдих, спорт и туризъм. Ако искате да обновите работното си място, направете го сега. Децата стават непослушни. Позволете им да проявят в нещо инициатива.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Zoran Stamenović Vaš horoskop je za danas najbolji.
28.08.2020 20:03 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети