Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 28.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 28.02.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 28.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Тя изцелява и зарежда с енергия

Овен – Мобилизирайте всичките си сили, за да се справите със задачите си в действие. Тежката физическа активност е нежелана, особено следобед. Също така не трябва да взимате важни решения: те едва ли ще са правилни сега.

Телец – Положителните моменти ще преобладават, въпреки че денят може да бъде доста напрегнат и динамичен. Разчитайте повече на собствените си сили и по-малко на помощта на околните. Внимателно се отнасяйте към хората от противоположния пол.

Близнаци – Енергията на деня ще ви избави от илюзиите и ще ви даде възможност реално да погледнете на света около себе си. Много неща ще ви се изяснят и ще придобиете съвсем ново виждане за тях.

Рак – Денят изисква решителност и постоянство.  Старайте се да не прекалявате с емоциите и всичко ще се нареди благополучно. Спомнете си правилото: “мълчанието е злато”. Ако отивате на покупки, вземете си съветник, тъкмо ще имате и приятна компания.

Лъв – Не изчерпвайте енергийните си ресурси с тежка и неприятна работа. Не се обграждайте с хора, които не са съпричастни към вас. Някои хора няма да одобряват вашите действия и ще изразяват мнението си по не най-тактичния начин.

Дева – Благоприятен ден за всякакви земни дела. Не се стремете обаче към лесен успех, той може да стане предшественик на големи проблеми. Фокусирайте се върху важните въпроси. Те заслужават внимание и да се остави настрана всичко останало.

Везни – Дръжте се по-уверено и в никакъв случай да се отказвайте, дори ако ви се струва, че обстоятелствата са по-силни от вас. Необходими са смелост и решителност. Взаимоотношенията с най-важните за вас хора са непостоянни и променливи. Това ви прави нервни.

Скорпион – Още от  ще трябва да съставите дневните си планове. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкова по-добре ще се справите. Приближавате се към целта, но се движите много по-бавно, отколкото бихте искали.

Стрелец – Днес интелектът ви ще властва над чувствата. Необходимо е повече деликатност и изключително търпение, за да се обсъди настоящата ситуация и цялостните планове, без да бъде обиден никой.

Козирог – Малко вероятно е да можете веднага да прецените какви ще бъдат последствията от днешните събития. Ще имате да решавате редица проблеми. Резултатите ще бъдат добри, ако и вие бъдете упорити и настойчиви.

Водолей – Благоприятно време за почивка, за разширяване на хоризонтите, за изготвяне на планове за бъдещето, особено ако това се прави с любим човек. Тайните симпатии към някого набират сила. Колкото по-далеч от вас е обектът на вашата привързаност, толкова по-силни стават чувствата ви.

Риби – Не трябва да започвате нищо важно, по-добре е да се фокусирате върху решаването на текущи проблеми. Хората често ще се намесват във вашите работи, което много ще ви дразни. Денят допринася за проявлението на чувствата в неочаквана форма.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес е по-добре да се прекара известно време в малка компания за разговори, слушане на музика и гледане на филм. Ден за творчески и нестандартни решения. Денят е подходящ за любов и интимни моменти. Инициативата в този ден трябва да идва от страна на мъжете.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Може се да заложи фундамента за нови големи дела или да се даде второ дихание за продължаване на започнатите вече. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. В днешния ден тя изцелява и зарежда с енергия.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети