Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 28.03.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 28.03.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 28.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

Добре е да се помисли за бъдещето, да се прояви алтруизъм и щедрост, да се предават знания и опит на другите

Овен – Благоприятен ден, за да се фокусирате върху разрешаването на съществуващите проблеми. Не се притеснявайте за препятствията, които могат да възникнат по пътя. Имате още време да помислите как да ги преодолеете.

Телец – Спокоен и плодотворен ден, обещаващ да бъде за мнозина интересен. Съсредоточете се върху основните неща, които имате да вършите и не губете енергия напразно. Не е изключено да пътувате неочаквано.

Близнаци –Може да не успеете да завършите това, което сте започнали, но със сигурност няма да ви липсва творческа енергия. Обединете всички физически, умствени и емоционални ресурси и ги вложете да работят единно, така успехът ви ще е по-сигурен.

Рак – За мнозина събитията от този ден ще бъдат един вид повратна точка, ще сложат начало на сериозни промени или ще ви принудят да преразгледат плановете си за бъдещето. Подходящо е за общуване и срещи с приятели.

Лъв – Повечето от вас ще са доволни от това как ще се развие денят. Ще се радвате, че вашите постижения са забелязани и оценени от другите. Ще има и напрегнати моменти, но към трудности се отнасяйте с хумор, не се паникьосвайте и не се отказвайте от плановете си.

Дева – Ситуацията е леко напрегната на моменти, но и това ще отмине като всяко друго нещо. Отложете вземането на сериозните решения. Погрижете се да сложите в ред документите си. Възможно е да се появи конфликт в службата или в къщи.

Везни – Денят ще се нарежда добре. Лесно ще се справяте с делата, бързо ще намирате нестандартни решения, в трудни ситуации избирате правилния начин на действие. В допълнение, често късметът ще ви придружава.

Скорпион – Труден ден по отношение на комуникацията. Може да стане ясно, че сте разочаровали хора, които са ви вярвали и са възлагали големи надежди на вас. Лесно ще се ядосвате и ще давате свобода на негативните емоции.

Стрелец – Бъдете внимателни. Събитията от този ден могат да изиграят важна роля в живота ви, което да доведе до сериозни промени. Сега не можете да предвидите какви ще са последиците от всичките ви действия, но поне може да обмислите внимателно всичко.

Козирог – Денят не е лош за тези, които знаят какво искат. Ще се затрудните да правите по няколко неща едновременно. Чудесно време за срещи за развлечение или за обсъждане на важни въпроси.

Водолей – За творческа дейност денят е много благоприятен. Възможно е да имате нови идеи, които скоро ще реализирате с удоволствие. Имате толкова много противоречиви желания, че е трудно да решите на кое да отдадете предпочитание.

Риби – Денят предлага разнообразие от възможности. Творческият потенциал е много висок, вие сте в състояние да решавате всички задачи много бързо, дори и най-сложните. Ще намерите начин да помогнете на човек в трудна ситуация.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на мъдростта и на тайното познание. Добре е да се помисли за бъдещето, да се прояви алтруизъм и щедрост, да се предават знания и опит на другите. В този период е много полезно да посетите своя духовен наставник, човек, явяващ се за вас авторитет и да чуете мнението му по повод вашите насъщни проблеми. Вие обезателно ще узнаете нещо ново, ще видите някой нюанс, който по-рано не сте забелязвали, но който затруднява вашият път към успеха. Не е зле да поработите с книги и други информационни носители. Всяка дейност с текст днес ще даде положителни резултати.

Отърсете се от консервативни мисли. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва също така да се претоварвате физически и емоционално. Сладко можете да си хапвате колкото искате днес.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети