Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 28.10.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 28.10.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 28.10.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Добър и хармоничен ден. Но бъдете бдителни в сутрешните часове – днес можете да попаднете под магията на „енергийните вампири“. Не влизайте в спорове и стойте далеч от манипулатори и интриганти.

Телец –Днес е натоварен ден. Опитайте се да не обвинявате другите за неуспехите си - научете се да анализирате грешките и да правите изводи. След обяд ще имате желание за смяна на пейзажа. Звездите ви съветват да отидете на някое ново място - новите преживявания ще ви помогнат да придобиете положително настроение.

Близнаци – Опитайте се да не бързате и преди всичко да се концентрирате, тъй като ще трябва да сте напълно фокусирани върху това, което правите. Не се поддавайте на тъжни мисли и апатия и действайте по план.

Рак –Може да се окажете въвлечени в разногласия и недоразумения с партньора си. Опитайте да отстъпите малко и да заемете по-дипломатична позиция в спорове, това е по-конструктивен подход. Днес трябва много да внимавате да не нарушите хармонията и баланса на живота си.

Лъв –Вие сте фаворитите на днешният ден, така че можете лесно да правите промени в действията и стратегията, за да продължите напред - твърдо стоите на пътя към успеха. Бъдете по-позитивни и имайте пълно доверие в себе си. Провалът не е опция за вас!

Дева –Предстои да вземете важни финансови решения, които ще бъдат особено полезни и печеливши. Звездите са на ваша страна и всяко усилие, което положите, със сигурност ще завърши с триумф. Ще видите как всичко, което искате, скоро ще стане реалност.

Везни –Това е изключително креативен и позитивен ден. Време е да се справите с проблемите, които отлагате! Внимавайте да избягвате ексцесии и крайности. По отношение на финансите си трябва да сте по-отговорни, тъй като сте склонни да харчите излишно.

Скорпион –Склонни сте да сте импулсивни и да действате без да помислите. Затова бъдете по-внимателни какво казвате и какво правите. Добре е да не се напрягате твърде много с работа и вместо това да се съсредоточите върху възстановяването на енергийните си резерви.

Стрелец –В отношенията ви нещата стават по-ясни и започвате да ги виждате от друга гледна точка. Ще промените отношението си към определени факти и ситуации, когато осъзнаете, че сте се заблуждавали.

Козирог –Звездите са на ваша страна днес, улеснявайки успеха ви във всяка сфера на живота ви. Въпреки неотдавнашните разочарования и песимизма, който изглежда се превърна във ваш постоянен спътник напоследък, вие се изявявате смело и се опитвате да намерите решения, които ще ви помогнат да се отървете от проблемите веднъж завинаги.

Водолей –Нещата вървят гладко, така че се отпуснете и не се оставяйте да ви занимават дребни детайли. Не се дръжте ексцентрично и надменно с хората около вас. Личните ви финанси ще се влошат още повече, ако не поставите спирачка на пищните разходи.

Риби –Днес е доста спокоен ден. Опитайте се да отложите важни неща и срещи и отделете време за решаване на неотложни проблеми. Можете да отделите няколко часа за чат с приятели. Направете си събиране у дома – толкова дълго не сте се отпускали в приятна компания.

Съветите на Фортуна

По-скоро спокоен и приятен ден, отколкото за активни действия. За започване на нови и сериозни дела не е благоприятно. Не губете време в празни разговори, борете се с мързела, в противен случай енергията на деня ще се обърне срещу вас.

Ден на мъдростта и идеално време за събиране на информация и трупане на нови знания и опит. Увеличават се способностите на човек за творческо и духовно обновление. В главата ви могат да изплуват оригинални решения и нови идеи, могат да ви дойдат брилянтни решения на стари проблеми. Внезапно могат да се появят нови възможности.

Добре да се хапва по-малко, но често и да не се ограничавате от храна. Добър ден за медитация върху сакрални символи, янтри, мандали. Чрез сънищата може да получите Божествени откровения.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети