Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 28.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 28.11.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 28.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Може да се появят неочаквани дела, с които трябва да се справите. Бъдете внимателни, когато общувате с хората. Избухливостта и невъздържаността в този ден могат да имат разрушителни последствия.

Телец – Имате възможност да завършите работата, започнала по-рано, да разрешите проблеми. Опитайте се да не рискувате, особено когато става дума за пари или ценно имущество. Необходима е изключителна предпазливост. 

Близнаци – Днес сте склонни да вземате прибързани решения. Пазете се от конфликти в семейството или на работното място. Може да ги избегнете, ако проявите повече търпение и тактичност.

Рак – Хубав и приятен ден. Ще имате възможността да правите това, от което наистина се интересувате. Втората половина на деня е подходяща за социални или приятелски срещи. Можете да поканите гости да се забавлявате.

Лъв – Денят може да е труден, най-вече за онези, които са свикнали да постигат бързи успехи. Сега ще са необходими повече търпение и упоритост, за да постигнете желаното. Що се отнася до любовта, то  вашата експресивност е на висота.

Дева – Не бързайте. Този ден е подходящ за важни въпроси и сериозни решения, но ще бъде успешен само ако всичките ви действия са планирани и обмислени. Имате основателни причини да се радвате на живота.

Везни – Денят ще е добър, ако се погрижите за себе си. Жизнения потенциал е понижен, следователно тежки физически и умствени натоварвания са нежелателни. Бъдете внимателни, защото дори непреднамерена дума може много болезнено да нарани близките ви хора.

Скорпион – Някои стари проблеми може да ви напомнят за себе си, но бързо ще им намерите решение. Възможно е да се наложи да пътувате, включително непланирано. Добро време за срещи със стари приятели. 

Стрелец – Денят не е лош. Предоставя възможност да се реализират смелите ви идеи, но е много важно да не бързате и да преценявате внимателно Възможно е да се наложи да променяте плановете си в движение, като ги привеждате в съответствие с променящите се обстоятелства.

Козирог – В общуването с любимия човек не забравяйте, че мненията могат да са различни, всеки от вас има право на собствена гледна точка и това не бива да ви прави разединени. Вечерта е подходящо за обсъждане на планове за бъдещето и за съвместна почивка.

Водолей – Днес вашият дух ще търси свобода и простор. Вие сте търпеливи и любезни към хората, приемате ги такива, каквито са. Спокойно анализирате получената информация, без да правите прибързани заключения.

Риби – Денят се очертава да бъде добър. Използвайте от възможността да завършите всичко, което сте започнали по-рано. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще се развие във ваша полза. Някои от вас ще получат интересни предложения. 

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес ще имате възможността интуитивно или чрез различни срещи и събития да разберете кои са истинските и значими неща в живота ви, за които трябва да се борите и всичко онова, което да оставите зад гърба си. Може да ви се наложи да се разделите с определени нагласи и модели, които досега само са ви вкарвали в капана на конфликтите и интригите. Воинът у вас е готов за битка.

Не е изключено на този ден да се разделите с хора, които сте смятали за приятели, а с враговете си да се помирите. Всичко зависи само и единствено от вас. Каквото и да ви се случи, не трябва да се подавате на огорчението и разочарованието, приемете всичко като уроци, които е трябвало да научите.

Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.  Сънищата са много важни, може да получите отговорите на вълнуващи ви въпроси. 

Венера е в хармоничен аспект с Уран. Когато присъства Уран, планетата на неочакваните неща, винаги може да се случи нещо изненадващо. При този аспект са възможни необичайни срещи, интересни запознанства, чести влюбвания от пръв поглед.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати