Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 29.04.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 29.04.21

Снимка:

Овен Външните обстоятелства дори да се променят, вие ще останете под въздействие на първите силни впечатления. Нервното напрежение в службата ще се отрази на мнозина. Към него може да се добави и разочарование от нещо или от някого.

Телец  Благоприятен ден за решителни действия. Вие не се страхувате да поемате рискове. Интуицията ви подсказва кога трябва да внимавате и кога да действате. Вашата добронамереност ще направи и околните по-отзивчиви и любезни към вас.

Близнаци Избягвайте да се застоявате дълго време на едно място, избягвайте дългосрочната работа, тъй като бързо ще се изморите и ще ви доскучае от това. Благоприятно за общуване и срещи. Удоволствие ще намирате навсякъде и във всичко.

Рак Днес ще се справите добре, ако действията ви бъдат внимателно обмислени. Не бързайте и се старайте да бъдете по-дискретни. По-добре отложете обсъждането на важни въпроси и генерални планове, в противен случай може да се стигне до сериозна кавга.

Лъв  Днес е нужно не да се прояви воля, а да се осъзнаят нещата. Избягвайте да казвате открито вашето мнение, особено, ако е противоречиво на останалите. Не трябва да се нарушава хармонията на днешния ден.

Дева  Не е подходящо времето да търсите виновни лица. Ситуацията може да се окаже по-сложна, отколкото подозирате. Не са изключени неочаквани новини или обаждане, поради които да промените плановете.

Везни Днес при някои от вас ще се наблюдава упадък на духа, което е свързано с рутината на всекидневието и липсата на положителни емоции. Решете се да предприемете някои действия, с които да промените нещо в живота си.

Скорпион – Вие сте упорити и решителни, така че със сигурност ще успеете. Трудно ще ви е да запазвате самообладание в някои моменти и да вземате умерени решения. Вместо да нервничите, гледайте да се наспите и починете добре. Както знаете, утрото е по-мъдро от вечерта.

Стрелец Денят е добър за учене, събиране на информация, анализ на факти. Втората му половина е подходяща за приятелски и романтични срещи. Може да установите отношения с хора, с които преди това не сте намирали общ език.

Козирог Днес и въобще тези дни са ви силни и може да ги използвате по най-рационален и практичен начин. Всичко ще ви се удава с лекота и безпроблемно. Опитвате се да подкрепяте любимите си хора във всичко, те ви отвръщат по същия начин.

Водолей Денят е хубав и може да ви донесе радост. С много позитивни емоции ви зареждат околните. Можете да успеете там, където се изискват въображение и творчески подход. Опитайте се да бъдете по-търпеливи с тези, които са ви скъпи, дори да ви ядосват.

Риби – Често се тревожите за нещо, което няма нищо общо с вас. Избягвайте да обсъждате важни въпроси с който и да е. Те няма да бъдат решени сега. Трудно ще се стигне до компромиси и от двете страни. Съществува опасност някой да ви подведе, да злоупотреби с добрината ви.

Съветите на Фортуна

Четвъртък е ден на Юпитер. Енергията на Юпитер е много благоприятна и е добър ден за провеждане на важни договорености или срещи. Това е ден за молитва и призоваване на Божественото. Подходящ ден за правене на благотворителност, правене на подаръци, за осъзнаване и изразяване на благодарност към света около себе си.

Символ на деня е огледалото. Външното отразява вътрешното. Всичко, което ни се случва днес, е отражение на истинското ни аз. Полезно е да погледнете вътре в себе си и да откриете причините зад действията и мненията си. Промяната на реакциите ви към външния свят може да промени целия ви живот.

Не се претоварвайте. Това е добър ден за масажи, процедури за грижа за тялото и маникюр. Не е подходящо за лечение и вадене на зъби. Уязвими са бедра, вени, сетивни органи, седалищния нерв.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още