Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 30.07.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 30.07.2020

Дневен хороскоп – четвъртък – 30.07.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Работите ви започнат да се движат в положителна посока. Подходящо време за анализ на събитията. Ще срещнете съблазнителни възможности и ще трябва да избирате между желанието да запазите всичко както и желанието да преминете към следващото ниво.

Телец – Умеете да вземате разумни и целенасочени решения и да намирате правилният подход за действие.  Обмисляйте важните неща спокойно, внимателно и така ще преодолеете всякакви последици, преди да ги приложите на практика.

Близнаци – Старайте се да изпълнявате задълженията си, не давайте вдъхновение на фантазиите и подхождайте към задачите си с пълна отговорност. Ще бъдете истински оратори и лесно ще убедите хората да ви следват.

Рак – Нещата поемат положителен ход. Обръщайте внимание на шестото си чувство. Може да привлечете по-добра работа, полезни запознанства или като цяло подобрение на качеството на живота ви. Вероятно ще получите ценни съвети или ще ви бъде препоръчано нещо полезно.

Лъв – Възползвайте се от момента, за да реорганизирате добре идеите си или да изработите стратегия, която ви позволява да разширите хоризонтите си. Не пренебрегвайте грижите за себе си и поддържайте балансирана диета.

Дева – Може да откриете нещо подозрително, което ще изисква нужната проверка. Фокусирайки се, ще видите проблема и ще предприемете съответните действия, за да избегнете загуби. Подходящо, за да направите промени в дома.

Везни – Денят е подходящ за комуникация и осъществяване на нови контакти.  В любовта и отношенията се приветства рационалния подход и отговорността. Ако се случат изненади, те най-вероятно ще са приятни.

Скорпион – Днес е лесно да вдъхновите човек, но също така е лесно да нараните чувствата и да обидите, така че се отнасяйте към другите с разбиране. Старайте се да се държите правилно, без да причинявате нежелани емоции у никого. 

Стрелец – Под влиянието на Луната в Стрелец, можете да вземете прибързани решения, така че не трябва да се доверявате на внезапно избуялите чувства. Има голяма вероятност да се сблъскате с измама, така че внимателно прочитайте всеки документ, особено ако има текст с умален шрифт.

Козирог – Днес ще постигнете успех в работата. Това е денят на работохолиците. Семейството, домашните работи са в положителна фаза, благоприятно време за семейни събирания, както и за да направите някои промени в дома.

Водолей – Запрятайте ръкави и се хващайте на работа. Не се притеснявайте от нищо, всичко ще е наред. Приемайте смело предизвикателствата. Вашата практичност, разум и ефективност ще ви помогнат. 

Риби – В този ден трябва да изчистите мислите от всичко негативно и да следите всяка своя дума. Фокусирането върху собствените ви емоционални нужди ще ви помогне да намерите вътрешен баланс. Настроението зависи от околната атмосфера.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е благоприятен за всякакви начинания. В житейски условия късметът ще ви придружава. Много добър ден за началото на всякаква умствена и физическа работа, комуникация с приятели, колеги, роднини. Енергията вече е предостатъчна и основното мото на този ден е съзиданието.

Успехът ще е спътник на мнозина. Ден, в който се осъществява връзка към тайните източници на знание. Възможни са интуитивни прозрения и озарения, човек може да придобие разбиране за собствения си път, за смисъла на живота. Много от нещата хората започват да правят интуитивно, несъзнателно.

Днес космическата енергия е способна да пробуди скритите резерви в човека и да го преобрази напълно. Прекрасно време, за работа върху себе си. Подходящо за активни действия, но при условие, че ще бъдете внимателни и предпазливи - не се претоварвайте, за да не изразходвате напразно силите си. Да не се предприемат рисковани дейности. Избягвайте спорове и провокации.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати