Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 29.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 29.10.2020

Дневен хороскоп – четвъртък – 29.10.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Настроението ви е променливо и е време да престанете да търсите проблеми там, където ги няма. Още в средата на деня ще почувствате, че трябва да си дадете почивка. Вечерта е по-добре да не планирате нищо особено досадно.

Телец – През днешния ден може да се наложи да се справите с неотложни въпроси, които не са планирани предварително. Избягвайте да бъдете прекалено самонадеяни, защото така по-лесно ще допуснете грешки.

Близнаци – Бъдете предпазливи – само така ще избегнете неприятностите. Не се препоръчва да се поддавате на импулсите и преждевременно да започвате нова инициатива, защото може да стигнете до задънена улица. Събирайте нужната информация, попълвайте знания.

Рак – Всичко, което предприемете днес, трябва да е старателно обмислено. Денят не е лишен от трудности, но те няма да ви изплашат. Препоръчително е да прекарате вечерта спокойно, сред близки или сред друга приятна компания.                                                  

Лъв – Имате достатъчно сили да се справите с всички въпроси, но се опитайте да си изберете приоритети, за да не се претоварвате. В отношенията с близък човек напрежение не е изключено, но лесно можете да подобрите ситуацията с любезни и мили думи.

Дева – Днес ще имате желание да се заемете с това, което отдавна е отложено, тъй като чувствате прилив на сили. Откажете се от всякакви критики и приемете живота такъв, какъвто е. Гледайте с повече оптимизъм и надежда напред.

Везни – Добре е да бъдете по-внимателни при работа с информация, в разговори с колеги и близки хора, тъй като не са изключени погрешни заключения и неяснота. Обърнете специално внимание на съдържанието на документите, които подписвате.                                 

Скорпион – Не е изключено да срещнете препятствия по пътя си, но определено ще намерите начин да се справите с тях или да ги заобиколите. На вашата находчивост и изобретателност може единствено да се завижда. Няма такъв проблем, с който не бихте могли да се справите.

Стрелец – Днес ще се почувствате вдъхновени за работа. Предстоят много контакти и активна комуникация. Можете да срещнете хора, които ще ви отворят нови перспективи. Внимавайте с парите и не вземайте важни решения относно финансите.              

Козирог – Не бъдете пасивни, но тъй като жизненият тонус е леко занижен, избягвайте много да се натоварвате. Подходящо е за уединение, самоанализ и оценка на минали действия или за изграждане на планове за бъдещето.

Водолей – Подхранвайте ума си с нови знания. Прочетете интересна информация онлайн или някоя книга. Има знания, които могат да се получат отвсякъде, но хората са най-добрият ресурс. Помолете някой да ви обясни нещо, ако това ви е необходимо.

Риби – Добре е да бъдете гъвкави. Доверете се на интуицията си. Възможна е появата на неочаквани проблеми, за чието решение ще трябва да покажете максимално благоразумие и сдържаност.

Съветите на Фортуна

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Ден за учение и натрупване на информация. Идеален за постигане на хармония.

Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни „случайности“, съвпадения. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

Днес Колелото на съдбата е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо. Добър ден за корекция на миналото и на съдбата, за изправяне на грешки. Не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да се започват нови, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна.                                                                                                                                                                               


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети