Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 29.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 29.11.18

Дневен хороскоп – четвъртък – 29.11.18 - Tribune.bg
Снимка:

Денят по принцип не е подходящ за важни дела

Овен – Днес може да се сблъсквате с разни препятствия или затруднения. Победата над обстоятелствата е възможна, но ще бъде немислима без упорита работа. Вероятността от конфликти се увеличава. 

Телец – Денят е неудачен за каквото и да е ново начало. През този период също не е целесъобразно да продължавате да упорствате, ако нещо не се нарежда както трябва или не ви се удава. Вероятността от повреда на битовите уреди се увеличава.

Близнаци – Ако нещо се обърка с вас или ако не се разбирате добре с някого, не се опитвайте да изяснявате положението по никакъв начин, оставете нещата така засега. Обстоятелствата може неочаквано да се извъртят и да изискват изобретателност и по-бързо адаптиране към промените.

Рак – Нещата днес е възможно да излязат извън вашия контрол или в по-лекия случай да не ви спори в това, което вършите. Внимавайте при общуването, взаимоотношенията сега са много крехки и могат да се изострят.

Лъв – Ако ви е грижа за мира и спокойствието в къщи, постарайте се да не влизате в спорове днес. Това е един от онези дни, когато е трудно да се справяте с неочакваните емоции. Вашите ответни реакции може да бъдат непредвидими.

Дева – Днес нервната ви система е изострена и сте склонни думите и действията на другите да не ги възприемате правилно и адекватно, но това е напълно неудачен момент за изясняване на отношения.

Везни – Атмосферата на целия ден ще бъде твърде нестабилна, напрегната, изнервяща и е малко вероятно да ви позволи да действате уверено. Бъдете много внимателни на пътя, независимо дали управлявате автомобил или се движите като пешеходци.

Скорпион – Това не е най-доброто време за нови и важни дела. Въпросите, които са били обект на силни противоречия между вас и други хора, вероятно ще останат без отговор, а от скорошните конфликти с близките ще остане горчив вкус в устата.

Стрелец – На този ден е нежелателно да пътувате, да търсите информация, с изключение на най-неотложните и спешни неща. Ако е възможно, отлагайте изпълнението на задълженията, важни разговори, изпращане на писма. Вечерта ще има повече ред в мислите ви, а емоционалното ви състояние ще бъде по-нормално.

Козирог – Вероятността за финансови или други загуби (щети) се увеличава. Избягвайте важни покупки. Въпреки обещанията на продавача, закупеното от вас може да не е с най-доброто качество. Не трябва да давате автомобила на ремонт.

 Водолей – На този ден е нежелателно да общувате активно, както и да пътувате. Ограничавайте се само до рутинните ежедневни задължения. Възможно е още от сутринта да не се чувствате добре или да изпитвате умора.

Риби – Напрежението на деня може да доведе до раздразнителност или влошаване на самочувствието. Сведете контактите си до минимум, а разговорите да бъдат кратки и само за най-необходимото. Срещите, пътуването отложете.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Във времето от 11:48 ч до 13:09 ч нищо важно не предприемайте. Денят по принцип не е подходящ за важни дела. Занимавайте се с неща, за които не  е важен крайния резултат. Ако работата, която вършите ви обременява, заменете я с някаква друга дейност.

Днес може да ви хрумнат блестящи идеи, да намерите нестандартно решение на проблемите. Идеално време за усвояване на нови знания. Времето загубено в този ден напразно, ще се отрази на вашето бъдеще – ако сега сте се оставили на мързела, скоро ще забележите, че започват да отслабват умствените ви способности и паметта. Денят предразполага към активност, но ако наистина нямате какво да вършите, тогава се отдайте на това, което може да задейства вашето съзидателно мислене – четенето.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети