Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 30.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 30.04.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 30.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Ден на илюзиите, измамите, заблудите

Овен – Днес хората от вашето обкръжение ще имат най-голямо значение за вас. Отношенията с близките ви или с по-възрастни хора ще са затруднени. Твърде е възможно да се породят разногласия. Вашите силни емоции ще трябва да регулирате с клапана за самоконтрол.

Телец Да запазите спокойствие днес ще е трудно, но е важно. Може би ще се наложи да общувате с трудни хора или трудно ще се разбирате с околните. В работата се стремете да правите всичко по своему, свободно и независимо. Възможни са разногласия с жени.

Близнаци Избягвайте да проявявате лекомислие в днешния ден. Неконтролируемите изблици на емоции или недобре обмислените действия могат да ви създадат проблеми и ще се сблъскате като ответна реакция с агресивността на външния свят.

Рак Личните ви отношения имат голямо значение за вас в този момент, но могат да се появят проблеми. Лесно ще възникват разправии и спорове около вас. Финансите също могат да станат повод за безпокойство и тревога.

Лъв Вашата жизнена енергия е в неустойчиво състояние, следете си кръвното налягане. Избягвайте да давате съвети и мнения на останалите, особено ако не са ви поискани. Може да срещнете изпитания в отношенията с близките, както и сексуални трудности.

Дева Емоционалният фон на деня е нестабилен, ще имате склонност към раздразнителност и нервност. Избягвайте грубите думи и не се оставяйте да ви въвлекат  в конфликти. Добре е да проявите чувството си за хумор.

Везни Твърде е възможно днес да се чувствате вяли, апатични и уморени, затова отделете малко повече време за себе си. За предпочитане е уединението. При вас ще има вътрешно емоционално горене с отсъствие на всякаква външна активност.

Скорпион Развитието на събитията не винаги ще зависи от вас. Забавянето е свързано повече с неблагоприятно стечение на обстоятелства, неуспешно съвпадение, отколкото с грешките, които сте направили.

Стрелец Старайте се да не се безпокоите за дреболии. Днес много неща ще зависят от това дали ще запазите самообладание или не, независимо дали вземате балансирани решения. Не е желателно да решавате финансови проблеми.

Козирог Денят има негативно влияние. Избягвайте контактите с недоволни и мърморещи личности. Не бъдете резки в отношението с близките хора. По-късно ще съжалявате, че сте ги нагрубили. Проявите на безразличие също могат да ги наранят.

Водолей Някои ситуации, случващи се във вашето обкръжение ще ви заставят да се замислите за много неща като например за смисъла на живота. Неправилните сметки и разточителността могат да ви доведат до финансови проблеми.

Риби Много е важно да останете спокойни, дори когато нещата не вървят. Не проявявайте излишно вълнение и емоции, което може да се отрази на душевното ви състояние. Не се чувствайте отговорни за всичко случващо се.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Не особено удачен и успешен ден (особено след 12 часа). Не е желателно да се напрягате и да се опитвате да правите това, което не се получава. Спотайвайте се, не предизвиквайте съдбата, не вземайте съдбоносни решения, не правете важни стъпки. Нищо ново да не се започва, но могат да се продължават започнатите дела.

Ден на илюзиите, измамите, заблудите. Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазвате спокойствие. Избягвайте да критикувате! Не допускайте да се стига до скандали. Най-добре е да отделите повече време за почивка и релаксация. Препоръчва се повече време да се прекара в уединение, да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове.

За вярващите е препоръчително да се пречисти дома със светена вода, благовония (съответно тамян) и запалени свещи. Всякакъв вид отдих е благоприятен днес. Не се насилвайте да правите онова, което душата не желае в момента. Слушайте себе си и вашият ден ще бъде изпълнен с красиви моменти.  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети