Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 30.09.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 30.09.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 30.09.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вашият свръхентусиазъм и импулсивност могат да ви подведат да направите грешки, а вашите необмислени действия могат да застрашат стабилността на живота ви. Добре е да се вслушате внимателно в съветите, които ще ви даде някой, който държи дълбоко на вас.

Tелец – Спокойни сте и съсредоточени и можете да се справите с всичко, без паника или безпокойство. Малките препъни камъни, не ви притесняват особено, тъй като скоро ще ги разминете. Нещата се развиват добре в личния ви живот и това ви прави доволни.

Близнаци – Тяло и ум са в перфектна хармония, чувствате се в много добра форма. Вашето положително отношение ви позволява да общувате добре с другите. Ако намерите правилния подход да правите нещата, ще постигнете успех.

Рак – Денят може да ви постави пред дилемата да избирате между двама човека. По-добре да не вземате страна. Също така не забравяйте да намерите време да се погрижите за себе си и да си починете малко - не само се нуждаете от това, но и го заслужавате.

Лъв – Понастоящем всяко ваше действие е от значение, така че се опитайте да избягвате всякакво нестабилно или безотговорно поведение. Бъдете позитивни и оптимистични, тъй като звездите обещават да окажат благоприятно влияние върху вас!

Дева – Днес сте в оптимистично настроение и това, съчетано с положителния планетарен фон, ви дава необходимия тласък, за да направите необходимите промени, които ще преобразят живота ви към по-добро.

Везни – Не си губете времето за незначителни неща. Днес професионалните ви инстинкти са добре изострени и усъвършенствани, затова ги използвайте и се концентрирате върху най-важното. Ако се отпуснете много да бъбрите, може да кажете нещо, което не трябва.

Скорпион – Бъдете крайно предпазливи, когато се занимавате с пари. Инвестирането в момента може да има много отрицателни, ако не и катастрофални последици. Не вземайте никакви решения, без първо да ги обмислите много внимателно.

Стрелец – Не се оставяйте да ви разсейват маловажни неща. Бъдете по-търпеливи, формирайте стратегия за проектите или действията, които искате да предприемете, за да съживите предишния успех. Напрежението, което изпитвате, не е причина да се отказвате или да бъдете летаргични.

Козирог – Емоционалните изблици ви карат да казвате неща, за които по-късно може да съжалявате. Най-добре е да се опитате да избягвате всяка напрегната ситуация на някое тихо и спокойно място, където можете да размислите за това как се чувствате.

Водолей – Подхождайте много внимателно към всяко ново начинание. Трябва да имате предвид, че не всички проекти или действия ще се развиват точно както е планирано; винаги могат да се появят нови препятствия, които да срещнете по пътя си.

Риби – Не се насилвайте да спортувате или излишно да стресирате тялото си като го натоварвате по какъвто и да било начин. Не губете енергията си, използвайте я разумно, създайте за себе си оазис на спокойствие.

Съветите на Фортуна

Активен ден, пълен с радост и празнично настроение. В човек се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели.

Много силен и успешен ден за бизнеса, може да се действа активно, да се заложи фундамента за нови големи дела или да се даде второ дихание за продължаване на започнатите вече. Анализирайте всичко, което се случва с вас и се опитайте да откриете причинно-следствените връзки със събитията.

Прекрасен ден за обучение и получаване на нови знания, за всичко, където трябва да се приложи интелекта, също така за творчество, за тиха и уютна вечер прекарана в кръга на близките. Ден за уединение на влюбени сърца, за зачеване на деца.

След 17:50ч Луната преминава на празен ход. Не купувайте и не предприемайте важни неща.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати