Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 30.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 30.12.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 30.12.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят ще бъде изненадващ и нещата могат да излязат от коловоза, затова е нужна гъвкавост. Не позволявайте на мненията на трети страни да ви влияят неправомерно. Доверете се на собствената си преценка и разчитайте на своите инстинкти!

Телец – Денят ви може да бъде изпълнен с притеснения или вълнения. Ако потърсят помощ от вас, не отказвайте. Може да се засили романтичният ви интерес към някой колега от противоположния пол, но бъдете предпазливи!

Близнаци – Днес трябва да активирате вътрешното си дете. Играйте, забавлявайте се, бъдете леки. Не се задълбочавайте в нищо, не се ангажирайте с нищо много надълбоко. Ще изпитате чувство на радост и удовлетворение от нещо.

Рак – Днес ще бъдете изложени на силното влияние на деня. Избягвайте конфликтите и се изолирайте от негативни личности. Ако получите оферта, не отговаряйте веднага, трябва да помислите. Добре е да избягвате прибързани решения.

Лъв – Това е ден, в който трябва да се освободите от егото и очакванията си, защото правенето на драма може да доведе до конфликти, които ще направят да имате един по-тъжен ден. Ако успеете да следвате пътя на щедростта, денят ще мине добре.

Дева – Днес е важно да преосмислите навиците, нагласите и мислите си, за да не се карате или конфликтите с някого, особено в семейството или с някой, с когото живеете много близко. Ще е необходимо да се откажете от контрола, в противен случай денят може да бъде изключително труден.

Везни – Никога няма такова нещо в живота, всичко да върви по план и хората около нас да правят всичко както ние искаме. И днес няма да е така, но не е нужно да се притеснявате за това. Днес забравете всички разсейващи фактори, сложете розовите си очила и просто погледнете през тях. Колко е красив така светът, нали?

Скорпион – Измъчват ви нерешени отношения с приятели от дълго време. Не остава нищо друго освен да поговорите за всичко сериозно. Ситуацията не е лесна за решаване, защото сте обвързани с житейски обстоятелства, на които не можете да повлияете.

Стрелец – За някои ще се появят интересни възможности, от които трябва да знаете как да се възползвате. Вашият социален живот се засилва и вие ще греете със собствената си светлина.  Планетната енергия благоприятства вашите планове за промяна.

Козирог – Дори и денят да е хубав, с новини и постижения, вероятно ще го приключите, като се чувствате много уморени, така че внимавайте с излишната енергия, работата, желанието да направите всичко и изтощението, особено като мислите за физическото си здраве.

Водолей – Днес можете да бъдете като магнит, защото ще чувствате че привличате хората около себе си. Всичко това разбира се, произтича от положителното ви излъчване, на което почти никой не може да му устои близо до вас.

Риби – Може да сте недоволни от определени елементи от живота си и да сте объркани, че не всички около вас живеят или се държат така, както очаквате, но скоро това няма да има значение. Отидете отвъд всичко, което носи стрес и напрежение в живота ви днес и се съсредоточете само върху хората около вас, които обичате.

Съветите на Фортуна

Ден на мъдростта и познание на тайните. Добре е да имате само положителни мисли в този ден. Настроението е нестабилно. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. Добре е нищо да не се започва или планира, тъй като може да “затънете в блатото” или нещата да ви се реализират на обратно.

По-малко говорете, защото много енергия в този ден отива за празно дърдорене - следете внимателно какво казвате или по-добре замълчете. При спорове не се стига до добри резултати. Ако започнете да предприемате нещо, но у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите действия и постъпки, по-добре се откажете. Възможно е да се случват неочаквани неща. След 19:11ч да не се предприема нищо важно.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети