Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 31.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 31.01.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 31.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят има тежка енергия, носи опасности

Овен – Добър ден за Овен. Звездната среда благоприятства делата, свързани с финансовата сфера. Съсредоточете инициативата в ръцете си и в същото време не пренебрегвайте странична помощ, подкрепата и съветите на проверени хора.

Телец – Може да се окаже един неприятен за Телеца - пълен с всякакви недоразумения. Неправилна оценка на ситуацията, а също и поради небрежност, поетите задължения могат да усложнят ситуацията в колектива или в отношенията с близки хора. Бъдете внимателни, особено ако трябва да работите с документи.

Близнаци – Нееднозначен по своите характеристики ден за представителите на знак Близнаци. Първата половина на деня ще изисква да внимавате в действията си. В този момент не вземайте важни решения, избягвайте неоправданите рискове по търговски и делови въпроси.

Рак – Денят ви може да бъде доста напрегнат, възможни са неприятни събития. Енергията ви няма да бъде на най-високо ниво. Когато шофирате, бъдете внимателни. Може да се нуждаят от вашата помощ приятели или роднини, които да имат неочаквани проблеми.

Лъв – Не е много благоприятен ден от гледна точка на здравето. Намаляване на сексуалното желание и активност. Събитията от този ден в по-голямата си част ще бъдат неблагоприятни. Може дори да ви се струва, че сте преследвани от лош късмет в почти всичко.

Дева – Този ден обещава значителни промени за Девите. Замисленото днес може да се реализира в близко бъдеще, но внимавайте да не казвате на никого за намеренията си, защото можете да привлечете вниманието на хора, които ще попречат на изпълнението на плановете ви.

Везни – Днес за Везните може да има сериозни финансови загуби (разходи), здравни проблеми, не е изключено силно главоболие. Заобикаляйте всички възможни спорове и конфликти, а също игнорирайте всяка отправена към вас критика.

Скорпион – Звездната ситуация в този ден остава неблагоприятна за Скорпионите. Задачите изискват повече усилия и в същото време не водят до значителни резултати. През втората половина на деня не се изключват проблеми от имуществен характер.

Стрелец – Упоритостта при достигане на целите и личното очарование ще спомогнат за постигане на високи или поне удовлетворяващи резултати. На този ден лесно можете да получите всичко, за което по-рано не сте и мечтали.

Козирог – Денят е неблагоприятен за започване на нови дела, резултатите от това ще бъдат повече от съмнителни. Звездната ситуация показва възможността за финансови загуби и недобросъвестност при изпълнение на задълженията от други лица.

Водолей – Възможно е неочаквано развитие на събитията в неблагоприятна за вас посока. Трябва да сте подготвени за възможни проблеми с близки хора, което може да коства допълнителни финансови разходи.

Риби – Днес е благоприятно за изграждане на планове за близко бъдеще, укрепване на старите връзки и подпомагане на вашите близки. Възможно е обаче получената в този ден информация да доведе до неочаквана промяна на очертаните планове.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има тежка енергия, носи опасности. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се запазва спокойствие и въздържание при всяка ситуация. Ако у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите действия, по-добре се откажете. В противен случай може да имате големи неприятности.

Бъдете доволни от това, което имате. Настроението е променливо. Докато сте в приповдигнато настроение, изведнъж може да ви се доплаче или да се разочаровате. Възможно е да се случват неочаквани неща. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. В този ден не бива да се изпитва завист, да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Неподходящ ден за впускане във всякакви авантюри. Пазете се от кражби и измами, нараства опасността от аварии и катастрофи.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети