Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 31.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 31.12.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 31.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Луната е в нехармоничен аспект към Марс във вашия знак и поради това може да се появят признаци на раздразнителност и нетърпимост към реакциите на околните. Подсъзнателните импулси ще бъдат по-трудно управляеми, което може да ви въвлече в спорове и конфликти.

Телец – Луната във вашият комуникационен сектор създава специална атмосфера. С всичко, което сте планирали за днес, лесно и бързо ще се справите. Добре е да избягвате споровете и проявата на силни емоции.

Близнаци – Малките неща могат да ви дразнят. Не приемайте проблемите на деня твърде сериозно. Единственото нещо, което може да пострада в този момент, са парите ви, дори няма да забележите как портфейлът ви е празен. 

Рак – Луната е във вашия знак и ви прави по-чувствителни, а негативните аспекти с Марс и Сатурн може да внесат известно безпокойство, липса на добро настроение. Възможно е да има проблеми с по-възрастни хора.

Лъв – Изпитвате емоционален прилив, желание за вътрешни промени. Настроението в последния ден от годината и навечерието на Нова година ще бъде оптимистично, приключенско. Общуването с близките ще ви зареди с енергия и ще забравите за всички проблеми.                

Дева – Влиянието на деня е противоречиво. Добре ще бъде по-малко да общувате следобеда, а ако има хора около вас да бъдете по-сдържани и търпеливи. Мнозина ще ги обхване необяснимо носталгично или меланхолично настроение.                                                                                  

Везни – Марс във вашия партньорски сектор на хороскопа ще направи втората ви половинка особено активна и решителна - ще поеме водещата роля в организирането на празника. Има напрегнати аспекти, затова може да прехвърчат искри между вас.                                    

Скорпион – Вашето внимание изцяло заемат семейните задължения. Днес лесно ще съгласувате своите интереси с тези на близките ви. В личния ви живот все още има увлекателна динамика и възможност да влияете върху събитията със собствените си действия.

Стрелец – Очаква ви доста забързан ден. Има много неща, които изискват вниманието ви, може да се наложи да решавате някои проблеми сами. През деня са възможни досадни недоразумения и дребни неприятности. Но те няма да развалят настроението. 

Козирог – Някои неблагоприятни аспекти могат да повлияят на атмосферата на деня. Избягвайте прибързаното и несериозно поведение, възможно е да се създаде напрежение в общуването, но при добро желание можете да го избегнете, без да се задълбочават нещата.

Водолей – Днес е нужно да бъдете предпазливи във всичко – при пазаруване, в отношенията или по други въпроси. Възможно е да се почувствате финансово притеснени, което наистина може да създаде усещане за тежест.

Риби – Луната в напрегнат аспект с Марс и Сатурн може да забърка семейни спорове, но се опитайте да не оставяте ситуацията да излезе извън контрол и да казвате неща, за които може да съжалявате.                      

Съветите на Фортуна

Не допускайте да сте обсебени от мисли за тревога, проблеми, затруднения. С това няма да помогнете да се разрешат проблемите. Най-доброто решение е да отклоните ума си от тях и да започнете да си представяте прекрасни, весели, приятни, радостни неща, които ще ви се случат, след като нещата се разрешат. Преди да се усетите, проблемът ще се реши от само себе си. 

След 18:15 часа околните стават нашето огледало – в тях се отразява нашата истинска същност. Бъдете внимателни. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини.

Луната се движи на празен ход от 15:46 часа до 20:59 часа. Важни действия да не се предприемат.

В нощта, когато си отива старата година и идва новата, вдигнете ръце към небето и кажете: „Аз се освобождавам от всичко старо, от цялото минало. Приветствам и приемам новите енергии и новия живот. Изпълвам се със светлина и любов“ и почувствайте как светлината преминава през вас, изпълва тялото ви като съд, а всичко старо, ненужно, негативно отива в земята за трансформация.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети