Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 8 декември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 8 декември 2022

Дневен хороскоп – четвъртък – 8 декември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Някои представители на вашия знак ще почувстват повишено напрежение в работата през този ден. Бъдете търпеливи и последователни. В службата се отнасяйте с колегите си с внимание и разбиране. Обърнете внимание на здравето.

Телец – Старайте се този ден да е прост и лесен – не обсъждайте трудни въпроси и се опитайте да не поемате трудни неща, ако ходите на работа. По-добре е да вършите само най-належащите задачи. Не участвайте в служебни интриги, особено инициирани от жени.

Близнаци – Няма нужда да сте твърде откровени, тъй като има вероятност това в крайна сметка да доведе до спорове и разправии. С парите бъдете внимателни – можете да се изкушите да си купите нещо, което не си заслужава парите ви.

Рак –Най-важното нещо в денят на пълнолунието за вас са личните отношения. Не се препоръчва сега да обсъждате важни въпроси с партньорите си. Основното нещо е да сте внимателни и да подбирате правилните думи. 

Лъв – Днес не е най-доброто време за радикални промени или за започване на важни проекти. Доверете се на интуицията си, ако трябва да направите избор. В личния живот е желателно да сте готови на отстъпки, сега не е моментът да защитавате интересите си, до посиняване.

Дева – В днешният ден са възможни пристъпи на тревожност, чести промени в настроението, усещане за нестабилност. Ако се притеснявате за даден въпрос, проучете го задълбочено, разчитайки не само на информацията, с която разполагате в този момент.

Везни – В днешният ден не се опитвайте да започнете нови дела. Нетърпението ви притеснява, необходимо е да намерите добър начин да се отпуснете. Например, прекарайте следобеда с любим човек или много близък приятел.

Скорпион – Изпитвате безпокойство, имате притеснения, които сами сте измислили, искате да решавате проблеми, които все още не са се случили. Вечерта е най-добре да запазите мислите си за себе си, без да правите излишни коментари в семейството.

Стрелец – В следобедните часове на деня може да възникнат непредвидени ситуации, технически повреди, закъснения. Не пренебрегвайте правилата за безопасност. Ако работите с клиенти, бъдете по-внимателни – възможни са опити за измама или обратното, ако вие сте клиентите.

Козирог – Добре ще е да помислите повече за здравето си – стресът и напрежението подкопават имунитета ви. В същото време е добре да се срещате по-често с близки хора, приятели – това ще ви развесели и вдъхнови за нови идеи и проекти.

Водолей – Да поставяте точката на нещо днес, каквото и да е, не се препоръчва. Срещата с приятели ще е много полезна в този ден – ще се подобри настроението ви и ще получите интересна и полезна информация.

Риби - Днес е възможно да имате емоционално труден ден. Голяма е вероятността от вземане на погрешни решения. Също така, често можете да променяте решенията си под чуждо влияние, което води до непоследователност на вашето поведение. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Пълнолуние в 06:09 ч в знак Близнаци. Повишава се чувствителността и емоционалната нестабилност. Не допускайте да сте обсебени от мисли за тревоги, проблеми, затруднения. С това няма да помогнете да се разреши проблема. Най-доброто решение е да отклоните ума си от това и да започнете да си представяте прекрасни, весели, приятни, радостни неща, които ще ви се случат, след като нещата се разрешат.

Не се препоръчва да започвате нищо ново. Не вземайте прибързани решения, първо „измерете седем пъти” преди да предприемете нещо. Мислите трябва да бъдат контролирани, да се говори по-малко, да не се хвърлят думи на вятъра. Добре е да се отървете от старите неща. Съдбата може да ви изпрати различни изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забраненоТоп новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати