Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 8 септември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 8 септември 2022

Дневен хороскоп – четвъртък – 8 септември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят ще премине с пълна газ. Цялата работа, която ви очаква, ще бъде завършена навреме.  Вашите умения и усилия ще бъдат високо оценени. Дори да преминавате през по-труден период, днешният ден ще бъде като черешката на тортата.

Телец – Днес комуникацията не е вашата най-силна страна, така че по-добре отложете всякакви дискусии за друг ден. Колкото по-малко прибързани решения вземате, толкова по-добре. С повече активност ще постигнете желаното от вас.

Близнаци – Днес умът ви ще е доста активен и превъзбуден, може да препуска с хиляда мили в час. Мислите и идеите текат през главата ви като пълноводен поток. Някои от тях могат да бъдат смущаващи, а други противоречиви. 

Рак – Крайно време е да се измъкнете от черупката си и да продължите напред. Можете да опитате ново занимание, нова дейност, да напуснете зоната си на комфорт. Тогава денят ще придобие за някои изключително романтично оцветяване.

Лъв – Изглежда винаги сте точно там, където съдбата иска да бъдете. Избягвайте да вземате някои важни решения, докато сте изпълнени с горещи емоции. Нещата могат да изглеждат по различен начин, след като огънят ви поутихне.

Дева – Независимо откъде идва, напрежението е налице и не може да бъде пренебрегнато. Имайте предвид обаче, че голяма част от него може да идва от нещо, което всъщност не е вярно. Може би грешно приета дума или недоразумение предизвикват объркване. 

Везни – Необходимо е да преосмислите някои неща на спокойствие, преди да предприемете нови действия. Ако изпаднете в лошо настроение, не си позволявайте да прехвърлите раздразнението си върху близките си.

Скорпион – В тичането между дома, работата и другите натоварени моменти в живота не винаги е лесно да поддържате връзка с приятели и близки. Хубаво е да проявите малко креативност, когато става въпрос за прекарване на времето с любимия човек. 

Стрелец –  Намирате сили отново да преодолеете препятствията. Остава само да си поставите ясни цели, които да можете да постигнете. Последователност и решителност са качествата, които ще ви изведат до сбъдването на най-щурите мечти, докато страхът може да ви спре по средата на пътя.

Козирог – Вашата предприемчивост и инициативност значително нарастват, така че можете да очаквате добри и положителни резултати в различни случаи. Има вероятност по неочакван начин ще бъде решена някаква ситуация.

Водолей – Навсякъде около вас има достатъчно агресия. Най-добрият план за деня е да не се атакува изобщо. Не е нужно да си създавате повече проблеми. Изчакайте, докато всичко утихне. Старайте се да не се замесвате в уреждането на чужди спорове.

Риби – Денят може да се счита за благоприятен. Постарайте се да се възползвате възможно най-ефективно от обстоятелствата. Ще има много възможности за действие, но е по-добре да не пилеете енергията си напразно и да се фокусирате само върху това, което смятате за най-важно.

Съветите на Фортуна

Възможно е някои обстоятелства да се окажат непонятни за вас. Вибрациите на деня предразполагат към мечтателност и витаене в облаците. Не бързайте да вземате важни и съдбоносни решения сега. Уязвима е психиката. За  мнозина психологическото състояние ще се окаже мъчително, тъй като може да изпитате меланхолия, депресия. Други пък обратното - ще бъдат в приповдигнато настроение. Бъдете предпазливи в агресивна среда.

Днес е подходящо за уединение  и да се помолите за себе си и близките си. Нека мъдростта преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно, и обратно, ако не сте милостиви днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената.

След 15:35ч Луната преминава на празен ход до 07:43ч на следващия ден. Нищо важно да не се предприема.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети