Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък– 2 февруари 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък– 2 февруари 2023

Дневен хороскоп – четвъртък– 2 февруари 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят сякаш се движи много бързо. Ще трябва да се движите бързо и вие. Поемете водещата роля. Вашият партньор е в центъра на вашите грижи. Отделете му/ѝ толкова внимание, колкото се налага. Луната ви насърчава да оцените обективно ситуацията.

Телец – Като бъдете мили и нежни, вие подхождате по правилен начин към ситуацията. Възможно е резултатите от нещо да не отговарят на вашите очаквания. Новият начин, по който гледате на живота, би ви помогнал повече, отколкото си мислите.

Близнаци – Днес се очакват незначителни административни затруднения или незначителни материални притеснения. В любовта се ражда нова ситуация, това ще е от съществено значение за продължението ѝ.

Рак – Една любовна история може да ви създаде проблеми. Не позволявайте на нещата да излязат извън контрол и се уверете, че сте логични, за да преминете през това. Не вземайте окончателни решения. За щастие Луната е във вашия знак ѝ ще ви подкрепя.

Лъв – Това е ден, който ви прави мързеливи. Не кипите от енергия и предпочитате да обмислите деня с минимална програма за действие. Понякога трябва да си повдигнете краката на масата и да си дадете време за почивка.

Дева – Ако тръгнете да търсите нещо днес, което ви трябва или интересува, вратите ще се отворят пред вас. Следвайте инстинкта си и знаците, които съдбата ви изпраща. С вашият силен характер, успявате да мотивирате и другите.

Везни – За начало започнете да се освобождавате от лошите мисли, които са ви преследвали досега и затормозяват ума ви. Можете да се отделите в уединение за известно време, за да се отпуснете, преди стресът да ви вземе най-доброто.

Скорпион – Вашият естествен инстинкт ще ви накара да се съсредоточите върху себе си и желанията си. Стига да не се опитвате да контролирате ситуацията, ще можете да се насладите на хубави моменти през деня.

Стрелец – Можете да използвате творческите си таланти, за да разрешите някои практически проблеми - улеснете живота си! Няма да можете да устоите на изкусителната храна, но се пазете от лошите мазнини. Вашият черен дроб ще има нужда от малко детоксикация.

Козирог – Ако искате да сте продуктивни, подгответе се за деня си оптимално. Това е положителен ден по повече от една причина. Може да се случи нещо, което отдавна чакате и което ще ви направи много щастливи.

Водолей – Вие сте в разгара на много полезна подготвителна фаза и ще пожънете плодовете на усилията си скоро. Икономическата ситуация ви насърчава да инвестирате в някои доста луксозни аксесоари. Те ще допълнят красиво визията ви.

Риби – В професионален план играете ролята на посредник и помирявате противоположностите. Опитвате се да намерите решения. Вие сте по-наясно с вашите практически нужди. Избягвайте бурните дискусии, които изсмукват енергията ви.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Първата половина на деня е подходящо за уединение, размисъл и да се помолите за себе си и близките си. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Трябва да бъдете спокойни, мъдростта преобладава над чувствата. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно, и обратно, ако не сте милостиви днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената. Благоприятен ден за изграждане на отношения с близките. Ако сте в кавга с някого, днес има шанс да сключите примирие. Нека сетивата ви ръководят, доверете се на вътрешното аз.

Втората половина на деня е благоприятна за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи, за учение и усвояване на нови знания. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения.

Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети