Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя - 06.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя - 06.01.19

Дневен хороскоп – неделя - 06.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Днес заедно с новолунието има и частично слънчево затъмнение в знак Козирог

Овен -  Разходките са полезни за вас - в резултат на това настроението ви ще се подобри. Хороскопът препоръчва да се грижите за сърцето си, да си почивате повече, да избягвате стреса. И не се притеснявайте за временните финансови затруднения, те скоро ще минат.

Телец - Трябва да се срещнете с приятели, да се разходите, да отидете на кино или театър  и да изчистите главата си от натрупаните проблеми. След това ще можете да вземете важни решения за близкото бъдеще.

Близнаци- Приятен ден ще прекарате със семейството си. Общуването с близките ви ще ви зареди с енергия и всички проблеми ще се изпарят от ума ви. Семейните задължения, приятната атмосфера около масата ще донесат удоволствие.

Рак – Ако сте родители, обърнете внимание на училищните проблеми на децата си. Идват щастливи промени, които ще ви вдъхновят и ще донесат положителни емоции за цялото ви семейство. Бъдете внимателни с техниката, има вероятност за малки домашни наранявания.

Лъв – Днес за едни вниманието ще е изцяло погълнато от партньорските отношения и домашните отговорности. За други пък главната цел ще е да завоюват и печелят симпатии, признание, да гонят престиж или да търсят популярност в други среди.

Дева – Правейки почистване на къщата или на вилата, не прекалявайте с физическата активност. Добавете повече зеленчуци и плодове към вашата диета. Сега трябва да нахраните организма с витамини.

Везни - За да не се чувствате уморени, необходимо е, ако е възможно, да избягвате стресови ситуации и да не преяждате. Възможно е да започнат да ви притесняват зъбите или венците, което може да е на нервна почва, но може и да има проблем.

Скорпион - Ако се чувствате раздразнени, тогава не бързайте да си го изкарвате на околните (и най-вече на близките). По-добре е да направите малко гимнастика или джогинг – проявете физическа активност да се нормализира настроението ви. Време е да отидете до магазина. Има възможност да направите добра евтина покупка.

Стрелец - Ако имате конфликт с любимия човек, тогава се постарайте да не изострите ситуацията, да разговаряте с партньора си и да се опитате да разберете неговата гледна точка. Времето ще постави всичко на мястото си.

Козирог - Постарайте се да не се обременявате с нови задължения. Не злоупотребявайте с алкохолни напитки, бързо шофиране и работа с остри и режещи инструменти. Възможни са главоболие и проблеми с кръвното налягане.

Водолей - Сега е най-доброто време за романтична почивка. Съпрузите ще бъдат още по-близо един до друг и ще изпитат истинско обновление на чувствата. На този ден звездите ви съветват да не се карате за дреболии, да се игнорират негативните аспекти на живота.

Риби – Време е да поемете юздите и да вземете отговорни решения. Не разчитайте на нечия подкрепа. Почистете къщата, но без да се преуморявате. Днес може да се срещнете с приятели от детството или от предишни години.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес заедно с новолунието има и частично слънчево затъмнение в знак Козирог в 03:43ч. Луната закрива само частично Слънцето от наблюдателите на Земята. Това ще стане в 15-я градус на Козирог между планетите Сатурн и Плутон, което действа като съвпад между тях. Може да се появи усещане за тревога и безпричинен страх. Да се избягват разногласията и излишния стрес. Ако имате нужда от успокоение, добре ще ви се отрази приемането на валериан. В астрологията слънчевото затъмнение символизира края на един и началото на нов цикъл. Въздействието на новолунието продължава четири седмици, но за слънчево затъмнение този период продължава около шест месеца. Затъмнението ще се усети в по-голяма степен от тези, които имат лични планети и важни точки от 11 ° - 20 ° в кардиналните знаци: Козирог, Рак, Овен, Везни. Могат да започнат в бъдеще нещо ново, да срещнат човек, който да стане важна част от техния живот, при други да се явят нови отговорности или желание да се направят някакви промени. Енергиите на затъмнението са благоприятни за започване на големи бизнес, творчески и социални проекти. Бъдете последователни и не се поддавайте на първите пориви. Емоциите трябва да се контролират.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети