Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя - 18.07.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя - 18.07.2021

Дневен хороскоп – неделя - 18.07.2021 - Tribune.bg
Снимка:
Ивелина Пенчева - астролог, автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот

Овен – Днес общото ви състояние ще е е доста добро, въпреки че може да работят силни сили, които се опитват да подкопаят това положително отношение. Приятели може да ви посетят или да излезете с тях и ще се насладите на добрата компания.

Телец – Днес ще се радвате на всяка физическа активност. Ще придобиете нови сили, а също така ще прекарате свободното си време качествено. Не се изненадвайте, ако някой оспори начина, по който мислите. 

Близнаци – Тъй като до вчера бяхте затрупани с работа, днес ще можете да се отпуснете. Ще почувствате, че имате нужда от добра почивка. В приятна компания можете да отидете на кратко пътуване или просто да се разходите.

Рак – Очаква ви прекрасен ден. Ще влезете в контакт с природата. Физическата активност ще възстанови цялата ви загубена енергия. Избягвайте да се доказвате пред хора, които имат различни критерии от вашите.

Лъв – Ще имате много идеи какво да правите, но ще ви е необходимо насърчение от някой друг, за да стигнете наистина до нещо. Не бързайте с някои ситуации, за които може да съжалявате по-късно. Проверете всички факти, преди да направите окончателни заключения.

Дева – Вие се смятате за доста рационален човек. Една случайна среща може да „обърка“ ума ви и да ви накара да забравите за реалността. Очакват ви приятни моменти. Днес има шанс най-накрая да се влюбите!

Везни – Направете нещо, което събужда у вас страст и добро настроение. Най-лесно ще намерите мотивацията в малките неща. Опитвате се да намерите някакво решение. Не се обезсърчавайте, ако нямате подкрепата на тези, които очаквате.

Скорпион – Дадената дума е дадена дума, в противен случай рискувате някой да се разочарова от вас. Ако сте се заели с почистване на дома, гледайте да не се преуморявате много. Днес може да потърсите и да се срещнете със стари приятели.

Стрелец – Днес е най-доброто време за романтична почивка. Съпрузите ще бъдат още по-близо един до друг и ще изпитат истинско обновление на чувствата. На този ден звездите ви съветват да не се карате за дреболии, да се игнорират негативните аспекти на живота.

Козирог –Много важно да бъдете рационални и трезви през целия ден. Днес можете да поставите основи за бъдещето. Възползвайте се максимално от времето си, мислейки за бъдещи успехи. От някои неща би било препоръчително да се откажете.

Водолей – Днес бъдете разумни и въздържани. Вашата жизнена енергия е в неустойчиво състояние, следете си кръвното налягане. Съгласувайте честолюбивите си замисли с желанията на близките ви хора. Отделете достатъчно внимание на човека до себе си.

Риби – Днес няма да се наложи да правите никакви усилия. Ще преобладава доброто настроение, ще бъдете приятелски настроени към околните. Има голяма вероятност да участвате в интересно събитие.

Съветите на Фортуна

Един период от живота ви отстъпва на друг и това се случва много бързо. Може да изпитате отрицателни емоции, настроението ви може да е скапано, поне първата половина на деня. Възможни са нежелани промените и често внезапни, но само чрез изчистване на пътя пред себе си можете да продължите напред. Но не е нужно да се притеснявате – нови, по-продуктивни и творчески промени вече зреят на тяхно място!

Ако нещо се разпадне, не се опитвайте да възстановявате разрушеното, изчакайте и започнете изграждането на нещо ново. Скоро ще почувствате нов прилив на сила. Опитайте се да преминете през тези препятствия възможно най-бързо, защото те предхождат само предстоящото ви изкачване и нови постижения!

Първата половина на деня може да усещате все още спад в енергията. Избягвайте мрачните мисли. Старайте се да ги трансформирате в позитивни. Втората половина на деня е вече по-благоприятна.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети