Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя - 27.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя - 27.01.19

Дневен хороскоп – неделя - 27.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен- Първата половина на деня може да донесе трудности, но ще се заемете да оправите нещата, ще се опитате да преодолеете пречките. Много неща през този ден няма да ви харесат, но е по-добре да запазите самоконтрол.

Телец – Много плодотворен ден. Вие се справяте добре с неща, които изискват внимание, търпение и постоянство. Да се избегнат споровете ще е трудно, но във вашата власт е да ги ръководите конструктивно и да не допускате размяна на упреци.

Близнаци – Денят може да се окаже напрегнат. Вероятно ще ви се наложи да спорите, за да защитавате своята гледна точка. Ако успеете да запазите спокойствие, бихте могли да избегнете разправиите и да запазите добри отношения с околните.

Рак – Благоприятно време да комуникирате с близки хора и приятели. Късите пътувания са успешни. Опитайте се рационално да подходите към разходите и пазаруването, тъй като има тенденция към разточителност.

Лъв – Относително спокоен ден, в който ще изпитвате задоволство от много неща. Не пренебрегвайте възможността да прекарате малко време в приятна компания. Не са изключени хубави изненади, които ще ви зарадват.

Дева – Полезно е да се мисли за бъдещето: плановете, които градите сега, със сигурност ще бъдат реализирани на по-късен етап. Каквито и цели да си поставите, бъдете сигурни: ще е нужно търпение и постоянство за постигането им.

Везни – Денят е добър за общуване с близки, за обсъждане на важни въпроси. Ще получите подкрепа и внимание. Ще можете лесно да постигнете компромис, да намерите правилното решение, което да задоволи всеки.

Скорпион – Бъдете внимателни във всичко. Предпазливостта ще ви помогне да избегнете много проблеми. Сега е по-добре да не предприемате рискове и да не разчитате на късмета си. Обстоятелствата могат да се развият по неочакван начин.

Стрелец –Денят ще е лишен от неприятности и обрати. Не забелязвате някои малки неща, които могат да се окажат много важни по-късно. Добър ден за тези, които обичат социалните събития и не се страхуват да бъдат в центъра на вниманието.

Козирог – Добре е да прекарате този ден на спокойствие, да се наслаждавате на неприкосновеността на личния живот. Денят е подходящ също за участие в социални събития, срещи с приятели.

Водолей – Днес ще сте склонни да действате импулсивно. Във всяка компания ще можете да се откроявате благодарение на бързото остроумие, находчивостта, чувството за хумор. Избягвайте изкушенията в личния живот, особено ако имате сериозна връзка.

Риби –Звездите днес ви съветват повече да почивате. Може да потърсите приятелите си за компания. Вие се стремите към свобода в действията, търсене на възможности за творческо самоизразяване.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на този ден засилва умствените способности, особено добре е да се усвояват нови знания, раждат се нови идеи, намират се решения. Слушайте своята интуиция. В този период е много полезно да посетите своя наставник, човек, явяващ се за вас авторитет и да чуете мнението му по повод вашите насъщни проблеми. Вие обезателно ще узнаете нещо ново, ще видите някой нюанс, който по-рано не сте забелязвали, но който затруднява вашият път към успеха. Не е зле да поработите с книги и други информационни носители. Всяка дейност с текст днес ще даде положителни резултати. Не бързайте и обмисляйте всички действия. Не трябва да се гладува. Полезно е да се яде зелено грозде. Днес може да ядете сладко, колкото искате, даже е желателно. Чрез сънищата идват Божествени откровения.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати