Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 01.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 01.09.19

Дневен хороскоп – неделя – 01.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Всички важни решения трябва да се вземат сутринта. В този момент ще ви бъде по-лесно да прецените правилно ситуацията и да разберете как могат да се развият събитията. Колкото по-нататък отивате във времето, толкова по-малко внимание ще обръщате на реалната ситуация.

Телец –Става възможно да се съсредоточите върху въпроси, които отдавна изискват внимание. Възможно е да има успешно решение на финансови проблеми, които ви притесняват напоследък. Вкъщи запазете самообладание, в противен случай кавгите с близките ви трудно ще се избегнат.

Близнаци – Не е лесен ден. Ситуацията става малко по-напрегната. Трудностите могат да възникват по-често от обикновено, но затова пък се справяте с тях перфектно. В трудни моменти изобретателността ви помага.

Рак – Твърде противоречив ден. От една страна ви отваря много нови възможности, дава шанс за успех в делата ви. От друга страна, често се съмнявате в себе си, отдавате голямо значение на дребните неприятности, изнервяте се, ако някой не ви одобри.

Лъв – Денят ще бъде доста труден за мнозина. Много неща не вървят по план, това допълнително ви изнервя. Бъдете нащрек и внимателно наблюдавайте всичко, което се случва. Интуицията ще ви подскаже кога идва моментът за решителни действия.

Дева – Вероятни са малки разногласия с близки хора, с партньорът ви. Съмненията и подозренията могат да засенчат отношенията на влюбените. По-добре е веднага да обсъдите всичко, което ви притеснява.

Везни – Подкрепени сте от близките си. Благодарение на техните усилия спокойствието и оптимизмът ще се върнат при вас. Чувствайте се свободни да говорите за това, което ви тревожи и безпокои. Ще получите не само съвет, но и реална помощ, ако се налага.

Скорпион – Нещата не са толкова прости, колкото изглеждат на пръв поглед. Може да срещнете трудности там, където най-малко ги очаквате. Възможно е помощта на някой от старите ви познати да може да ви помогне, дори да е само със съвет.

Стрелец – Старайте се да не давате свобода на емоциите. Колкото по-спокойно се държите, толкова по-добро впечатление ще правите. Ще забележите нещо, на което не сте обръщали внимание преди.

Козирог – Можете да правите планове за бъдещето, но е по-добре да не бързате с тяхното изпълнение. Добре е да изчакате по-благоприятен момент. Той ще дойде скоро. Добре е да изслушате мнението на другите, дори и да не сте съгласни с него.

Водолей – Не бива да поемате рискове там, където знаете твърде малко. Преди да направите нещо важно, опитайте се да изучите добре ситуацията. Помнете, че хората не винаги казват истината. Някой може да ви подведе и без да го иска.

Риби – Някой близо до вас може да има проблеми, с които само вие можете да се справите. Ще трябва да промените плановете, за да се притечете на помощ. Постепенно влиянието на положителните тенденции се засилва.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е много активен. Повишава се енергийният тонус. Подходящо е за физическа и интелектуална работа. Може да започнете да реализирате плановете си. Енергията ви трябва да бъде отправена към съзидателна работа. Отдайте се на работата си, не надвишавайте своите очаквания. Бъдете смели, активни и позитивни!

Денят е свързан също с инстинкта за опасност, агресия и борба. Излезте сред природата, нека стихията на вятъра да ви захрани с енергия. В този ден страхът, мързелът, пасивността, празните разговори са разрушителни. Изчерпват енергията. Прогонете от себе си лошите мисли, които сега лесно могат да се активират. Ако боледувате днес, значи зле контролирате своята агресивност и не ви достига воля. Поработете над себе си.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати