Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 02.01.22

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 02.01.22

Дневен хороскоп – неделя – 02.01.22 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят носи обещание за мир за вас. Днес вие търсите спокойствие и тишина. Трябва да избягвате шумните места и да изберете малко по-тиха атмосфера за себе си. Довечера е новолунието. Осмислете какво очаквате от предстоящата година.

Телец –Не си давайте зор и се занимавайте само с обикновени рутинни задачи. Настроението и енергийното ниво е понижено, затова чувствате лека умора. Ако искате най-доброто за себе си, не се поддавайте на провокации! Хората ще бъдат раздразнителни и нетърпеливи. Но това не е за вас

Близнаци – Време е да изброите всичко, което бихте очаквали от 2022 г., и всичко, което искате да постигнете тази година. Направете си списък. Тези обобщения и планове за началото на годината ще помогнат да ви се случат неща, които наистина очаквате да се случат.

Рак – Най-много бихте искали да се насладите на пълна свобода днес и да се отървете от всички задължения. За щастие можете да си позволите да направите това. Имате вдъхновяващо настроение. Не се сдържайте! Дайте воля на въображението си!

Лъв – Днес оставете творческите си желания да надделеят и творческата сила във вас да се прояви в най-добрата за вас форма! Време за рисуване, музика, пеене. Става дума за художествено себеизразяване и лечебната сила на изкуството.

Дева –Искате да помагате на другите по някои въпроси или ситуации. Важно е да знаете, че не можете да живеете живота на никого другиго, трябва да се съсредоточите само върху собствения си живот и собствените си дела! По-добре прекарайте деня си релаксиращо.

Везни – Добре е да правите всякакви хубави неща днес (денят на новолунието), които ще се радвате да преживеете през цялата година. Дори ако не вярвате на това суеверие, заслужавате малко поглезване.

Скорпион – Можете да си позволите да прекарате този ден в почивка, без да правите нищо и да празнувате новата година. Все още имате 363 дни пред себе си да изпълните и да покажете на какво сте способни.

Стрелец – Никога няма да загубите от поглед целта, към която сте се насочили.  Задръжте вниманието си днес в тази посока. Най-полезният начин да прекарате денят е да затворите очи и да си дадете време да помечтаете. Мислено си представяйте предстоящата година така, както желаете да се развие!

Козирог – Новата година започва добре за вас благодарение на новолунието във вашия знак. Така че можете да си напишете желанията и плановете си за в бъдеще на лист и повярвайте, че Вселената ще ви помогне да се осъществят. 

Водолей – Днес имате смесено настроение. Изпитвате сякаш лека носталгия към миналото и в същото време сте изпълнени с желания за иновации и поглед към бъдещето. Облечете се топло и излезте на разходка. Това ще прочисти мислите ви.

Риби –В денят на новолунието формулирайте желанията си днес, повтаряйте си ги и оставете да проникнат в мислите и емоциите ви, защото това е единственият начин, по който могат да заработят ефективно и дълготрайно!

Съветите на Фортуна

На този ден трябва да сте особено сдържани и внимателни. Бъдете толерантни към недостатъците на други хора, не реагирайте прекалено бурно на нередностите. Символ на днешния ден е октоподът, който със своите пипала ( негативни мисли и отрицателни емоции) може да обгърне цялото ви съзнание, затова се постарайте да не губите контрол над себе си, да не избухвате.

През този период се увеличава опасността за възникване на различни видове конфликти и спорове. И ако навреме не се овладеят, острите ситуации могат да преминат във враждебни отношения за дълго време. Трябва да избягвате фалшивите и ненужни връзки, досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните мисли и тъгата. Всичко трябва да се възприема с хумор и ирония. Не вземайте нищо при сърце.

Силите отслабват, енергията се изтощава. Необходимо е да се погрижите за надеждна защита. За да се защитите запалете свещ, заемете се с очистителни процедури, нищо важно не предприемайте. 

Настъпва Новолуние в 20:35 ч в знак Козирог.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети