Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 02.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 02.05.21

Дневен хороскоп – неделя – 02.05.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес е препоръчително да не правите никакви драстични промени в плановете си. Изчакайте малко, скоро обстоятелствата ще се изяснят. За добро здраве поддържайте добро настроение, избягвайте преминаването от една крайност в друга, не се поддавайте на твърде силни чувства и желания.  

Телец – Днес ще бъдете изпълнени с енергия и самоуверени. Денят може да се окаже безгрижен и безметежен, но само за някои. Дори може да имате повод за радост. Отговорностите са си отговорности обаче и не трябва да се пренебрегват. 

Близнаци –Сега е по-добре да не следвате нови пътища, а да действате в рамките на правилата или традициите. Звездите ви съветват да не бъдете прекалено взискателни и критични към любимите хора.  

Рак – Старайте се да избягвате стресови ситуации, напрегнати разговори.  Намалете общуването с хора, които лесно ви изваждат от равновесие, дразнят и провокират. Влиянието на положителните тенденции се увеличава с часовете, а следобедът е по-приятен от сутринта.  

Лъв – Денят е благоприятен за отдих, интелектуални занимания и общуване. Не сподавяйте творческите си пориви и идеи. Точно обратното, отделете им нужното внимание, използвайте импулсите. 

Дева – Сега не е моментът да предприемате решителни стъпки, най-добрата стратегия би била да отстъпите за известно време и да наблюдавате как се развиват събитията в личния ви живот. Изчакайте, докато интуицията ви подскаже, че моментът е подходящ. 

Везни – Обзети сте от възвишени чувства, възприемчиви към красотата във всичките й проявления. Ще ви се прииска с удоволствие да прекарате деня и вечерта у дома в уютна обстановка с любимите си хора. 

Скорпион – Денят ще премине лесно и приятно. Втората половина на деня ще бъде много по-благоприятна от първата, така че е по-добре да отделите време за важните въпроси. Ще имате вдъхновяващи срещи. 

Стрелец – Предпочитате да вървите по своя път и не възнамерявате да се адаптирате към чуждите интереси. Ако сте отегчени от монотонното ежедневие или изпитвате липса на нови преживявания, помислите дали да не пътувате или да създадете нови запознанства. 

Козирог – Началото на деня ще бъде благоприятно и интересно. Влиянието на положителните тенденции е силно, много от вашите начинания са придружени от късмет. Следобедът е спокоен, по-подходящ за почивка. 

Водолей – Денят ще ви се получи добре, ако запазите спокойствие, не се поддавате на емоциите. Обмислените решения често се оказват правилни, но за тези, които са взети под въздействието на момента, не може да се каже същото. 

Риби – Добре е за уединение и да се отпуснете на спокойствие в домашна обстановка. Погрижете се за себе си, за тялото и духа си. Палитрата на вашите чувства ще бъде твърде разнообразна днес. Възможно е романтично увлечение или флирт, ако сте на обществено място. 

 

Съветите на Фортуна 

Неделя е ден на Слънцето. Този ден трябва да бъде посветен на духовната същност. Това е благоприятно време да посетите църква, да се помолите или да медитирате, да останете в мир на открито.

Ден за стремителни действия, творчески подем и вдъхновение. Добре е да се изпълняват физически упражнения, всички хора да бъдат активни. Не трябва да оставате дълго в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели. В този ден трябва да бъдете честни и справедливи, да отстоявате позиции, когато сте прави. Противопоказно е да се лъже.

Енергията на деня може да окаже помощ за бързите дела. Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, затова не е желателно да бъдат нарушавани. Ако днес извършите благотворителни постъпки и не се похвалите на никого, няколко пъти ще увеличите благата си карма.

Луната преминава на празен ход от 17:40ч до 22:32ч. Нищо важно не предприемайте.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети