Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 02.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 02.12.18

Дневен хороскоп – неделя – 02.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Това е ден за съсредоточаване и самовглъбяване. При вземане на решения се ръководете изключително от интуицията

Овен – На този ден ще имате голяма нужда от обмяна на чувства и мисли, от комуникация. Подходящо време за разходка за удоволствие. Каквото и да правите, не забравяйте да вземете предвид интересите, вкусовете и потребностите на другите.

Телец – Днес бъдете внимателни към всички дребни неща. Ако обстоятелствата ви поставят пред някакъв избор, много е важно да пресметнете последствията от решението си поне на няколко крачки напред.

Близнаци – Днес ще бъдете пълни с ценни идеи и мъдри мисли, които не искате да споделите още с другите. Умеете да съчетавате приятното с полезното. Жизнената енергия и личното ви обаяние сега на много високо ниво. Благоприятно е за общуване и запознанства.

Рак – Ежедневните задължения излизат на преден план. Не е подходящо за инициативи от ваша страна. Емоционалността ви се увеличава. Колкото и да сте уверени в своята правота, не настоявайте упорито на своето.

Лъв – Планетарните аспекти не са особено благоприятни. Може да изпаднете в положение, в което да трябва да преосмислите сложността на някаква ситуация в личния ви живот. Някои хора могат да ви създадат неприятности.

Дева – Днешният ден е нееднозначен и може да се окаже напрегнат за много от вас. Поради емоционален и физически спад е възможно да имате трудности в общуването с партньорите си и близките хора.

Везни – Денят е доста противоречив. Звездите ви съветват да бъдете по-гъвкави при решение на всякакви въпроси. Не зацикляйте само на една опция, защото много различни начини могат да доведат до същата цел!

Скорпион –Днес ще трябва да проявите находчивост, за да се справите с нестандартна ситуация. Намерете време да си починете добре, за да имате сила и енергия за следващия ден.  Добро време за укрепване и развитие на отношенията в семейството.

Стрелец – Няма смисъл да бързате или да преследвате нещо - все пак нищо не зависи от вашите решения. Ситуацията ще се развие без участието ви, така че звездите ви съветват да се отпуснете и да се оставите на потока.

Козирог – Денят обещава спокойствие, душевно равновесие и приятни събития. Добре е да положите допълнителни усилия за поддържане на активни връзки с подходящите хора. Гъвкавата тактика ще бъде най-ефективна. Период на щастливи шансове.

Водолей – Вие сте свободни да действате в която и да е посока. Ръководени сте единствено от рационални съображения. Денят благоприятства мирното разрешаване на малки конфликти или проблеми.

Риби – Мекотата и деликатността ще бъдат вашето основно оръжие през целия ден. Чрез прилагането на тези качества във времето можете да постигнете много. Малко е вероятно да се нуждаете от подкрепата на някой друг, тъй като късметът ще бъде на ваша страна без това.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пасивен, посветен на вътрешния мир на човека. Добре е да се прекара в уединение и размишления. Това е ден за съсредоточаване и самовглъбяване. При вземане на решения се ръководете изключително от интуицията. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо.

Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост да се проявява. Нови дела не се започват, но могат да се довършват старите.  Противопоказно е физическо натоварване, тъй като всяко такова води до енергийно изтощение. Не хабете напразно сили.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети