Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 03.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 03.01.21

Дневен хороскоп – неделя – 03.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят обещава да премине спокойно.  Изпълнени сте с жизненост и енергия. Ако имате несвършена работа, сега можете да й се посветите. Бъдете сдържани в думите и действията си и няма да имате никакви проблеми. 

Телец – Денят обещава да мине безпроблемни. Вие сте изпълнени с енергия и бодър дух. Ако имате недовършена работа, спокойно можете да я довършите. Бъдете умерени в приказките и действията си и късметът няма да ви обърне гръб. 

Близнаци – Нужно е да преосмислите някои неща на спокойствие, преди да предприемете нови действия през идващата седмица. Ако имате лошо настроение, не позволявайте на себе си да прехвърлите раздразнението си върху близките си. 

Рак – Днес е особено подходящо да  се погрижите за членовете на семейството, да предприемете заедно действия без значение дали за работа или за забавление. Общите семейни радости ще направят деня ви по-интересен и по-приятен. 

Лъв –Звездите предричат благоприятно развитие на деня. Готови сте да разчупите рамките на обичайното и монотонното. Разговор с приятели ще ви вдъхнови, ще се събуди желанието ви за приключения. 

Дева – Започнете деня с ясни приоритети. Запазете спокойствие. Не се оставяйте на емоциите да ви ръководят, не се поддавайте на импулсивни желания. Добро време за интимни разговори, медитации и релаксираща почивка. 

Везни – Може би сте обхванати от противоречиви идеи. Трудно ви е да решите какво да правите в този ден. Опитайте се да намерите баланса между вашите собствени нужди и очакванията на близките ви. 

Скорпион – Имате склонност да отдавате твърде голямо значение на малките неща, да правите често от мухата слон. Погледнете обстоятелствата отстрани, възможно е вашето безпокойство да е напразно и решението на проблема да бъде много просто. 

Стрелец – Изпитвате непреодолимо желание за свобода. Нужно ви е да изпитате нещо необичайно, което да освежи чувствените ви възприятията ви за света. Срещнете се с приятели, излезте на разходка, занимавайте се с нещо увлекателно. Използвайте въображението си. 

Козирог – Ако решите да изразявате мнението си, не изпадайте в излишни подробности, ограничете се до общата картина. През деня ще бъдете посещавани от различни импулсивни желания, но не бързайте да се впускате. 

Водолей – Възможно е плановете на вашите приятели да ви заинтересуват и да решите да се присъедините към тях. Ако почувствате излишък от енергия, вкарайте я във физически действия. Все пак не прекалявайте. 

Риби – Чудесно е, когато давате предимство на разума, но днешният ден ви насърчава да послушате сърцето си и да се доверите повече на интуицията си. Усмивката ви ще бъде едно от най-силните оръжия за постигане на целите ви.

 

Съветите на Фортуна 

Този ден може да премине много интересно. Може да се окаже ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин, както и да постигне вътрешно преображение. Човек трябва съзнателно да отхвърли гордостта, високомерието и да се открие за това, което му носи този забележителен ден. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене. В този ден се препоръчва да се вземат важни решения, да се правят важни стъпки, доколкото нещата вървят гладко и не изпитвате и капка съмнение в правотата си. 

Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Желателно е да бъдете повече време в къщи, в семеен кръг. Пестете енергията си, не я изразходвайте напразно. Синият цвят и неговите нюанси носят успех. Югозападната посока се счита за късметлийска днес.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Светлана Христова Благодаря Ви от сърце!
02.01.2021 22:32 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети