Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 03.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 03.02.19

Дневен хороскоп – неделя – 03.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят има тежка енергия

Овен – Благоприятен ден за семейни дела. Вашето влияние върху близките ви нараства, едва ли някой ще рискува да оспори вашата гледна точка или да се възпротиви на волята ви. Ако имате нужда от подкрепа, ще я получите бързо.

Телец – Можете лесно да преодолеете препятствията, с които не сте можели да се справите преди. Потърсете най-простото решение на проблема, без да навлизате в подробности. Вероятно трябва да жертвате някои от собствените си интереси.

Близнаци – Решаването на битовите проблеми може да отнеме по-голямата част от деня. Може да се появят разногласия с най-близките хора. Ще бъде особено трудно да се разбирате с по-възрастните роднини: те могат да се опитат да ви окажат натиск.

Рак – Възможно е да изпитате недостиг на енергия. Не позволявайте на емоциите да ви водят и се измъквайте от задълбочени обсъждания. Не бъдете твърде критични към ближните. Проявеният кураж в любовта ще ви се отплати.

Лъв – Вие стоите на прага на нов живот, но трябва да направите избор. Оценете перспективите, консултирайте се с приятели, но вземайте решения сами. Не се опитвайте веднага да хванете бика за рогата, по-добре е да отложите кардиналните промени.

Дева – Денят обещава приятни приятелски срещи, дава възможност за почивка в добра компания. Навсякъде се превръщате в добре дошли гости, тъй като носите радост и весело настроение.

Везни –Днес е необходимо да се използва тактичност в общуването. Не е желателно да се обсъждат чувствителни теми с партньора ви и да се изясняват отношения. Звездите ви съветват да имате чувство за мярка, в противен случай тежките ви думи могат да се обърнат срещу вас.

Скорпион – Днес ще бъдете безкомпромисни. Мнозина ще недоволстват през целият ден и ще имат склонност към мърморене и критикуване. Мнението на другите няма да ви притеснява ни най-малко. Вие сте уверени в своята правота и във всичко, което правите.

Стрелец – Всичко, което е добре обмислено и организирано, ще върви по най-добрия начин. Импровизациите няма да бъдат толкова успешни. Има опасност да кажете или да направите нещо, за което ще съжалявате после. Ще изпаднете в неудобна ситуация.

Козирог – Днес вие сами можете да си създадете проблеми, ако не се ръководите от здравия разум. Емоциите могат да ви подведат, не им се доверявайте. Благоприятен ден за уединение, за размисъл и анализ на грешките.

Водолей – Има опасност от кавги, но ако сега започнат, ще продължат дълго. Понякога е по-добре да се правят отстъпки, да се изгладят острите ъгли. Важно е да се избягва излишното напрежение, защото това може да доведе до дискомфорт на всички.

Риби – Днешният ден може да внесе яснота в някаква объркваща или загадъчна ситуация. Ако в последно време около вас са се появили скрити недоброжелатели, днес тяхното влияние може да се активира.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има тежка енергия. Не всеки може да се справи с нея. Силно нараства вероятността от възникване на различни конфликти и спорове. И ако навреме не се прекратят, острите ситуации могат да се проточат много дълго време. В този ден всяка недостатъчно обмислена дума, може да се възприеме едва ли не като кръвна обида и човек да затаи желание за отмъщение. Не допускайте в съзнанието си отрицателни мисли и негативни емоции, борете се с тях. Бъдете сдържани, търпеливи и внимателни през днешния ден.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира и да не се вземат важни решения. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности. Не предприемайте нищо, което е свързано с риск или необходимост да се вземе бързо решение. Добре е да се изчисти дома с огън, благовония.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати