Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 03.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 03.11.19

Дневен хороскоп – неделя – 03.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Необходимо е повишено внимание при решаването на финансови проблеми, възможни са значителни разходи. Това е добър ден, за да отделите повече време на членове на семейството, приятелите. 

Телец – Старайте се да се отнасяте към ситуацията философски, спокойно претеглете всички възможни варианти. Колкото по-голям е контролът върху емоциите, толкова по-бързо ще намерите търсения изход.

Близнаци – Не се страхувайте от самотата - времето, прекарано сами със себе си, ще ви помогне правилно да оцените скорошните събития. Може да релаксирате и в компанията на членове на семейството. 

Рак – Не се доверявайте на други хора да решават вашите проблеми. Нежелателно е да посещавате социални събития, да участвате активно в обществения живот. Сега имате възможност да правите това, което обичате.

Лъв – Ще можете да внесете нещо ново в личния си живот, ако разчитате не само на емоциите, но и на здравия разум. Не разчитайте партньорът ви да „чете” мислите ви, просто кажете какво искате. При пътувания по пътищата трябва да бъдете внимателни.

Дева – Не забравяйте, че вашият жизнен потенциал е малко намален и избягвайте прекомерните физически натоварвания - те могат да причинят здравословни проблеми. Възможно е да има ситуации, свързани с високо нервно напрежение.

Везни – Денят създава изключително плодородна почва, на която дребните кавги и доста сериозни конфликти бързо узряват. Съзнанието за собствената ви абсолютна правота ви пречи да правите отстъпки.

Скорпион – Днес лесно ще влизате в спорове и дискусии, но помислете два пъти, преди да кажете нещо, от което ще има последици. Често ще променяте настроението си, така че не вземайте сериозни решения.

Стрелец – Очаква ви натоварен ден, но не трябва да пренебрегвате любимите си хора. Любовта ще бъде по-вълнуваща, ако проявите инициативност. Изненадайте любимия човек по необичаен начин.

Козирог – Този ден е най-подходящ за релакс и възстановяване на силите. Старайте се да не се дразните за дреболии и не спорете с вашата половинка, тогава можете да избегнете конфликти и проблеми.

Водолей – В любовта ви липсва търпение и това може да навреди на отношенията ви. Не чакайте дълго, преди да се извините. Не търсете съвършенство от партньора си, но се научете да чувате какво ви говори. Уважавайте желанията на своята половинка.

Риби – Това може да не е подходящо време за ново начало, но определено е идеалното време за затваряне на страницата на нещастна глава от живота. Забравете всички, които някога са ви наранили и гледайте само напред.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Един доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. От 07:48 ч. до 13:21 ч. Луната се движи на празен ход. Нищо важно да не се предприема или купува.

Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава очистващата енергия на огъня. В огъня изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Почистващият огън може да бъде реален или вътрешен, голям или малък. 

Могат да възникнат нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела или да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички промени и бъдете открити към новото.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати