Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 04.04.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 04.04.21

Дневен хороскоп – неделя – 04.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Използвайте неделният ден за почивка. Импулсивността ви днес може само да влоши нещата и да ви постави в ситуация, в която по-късно да се чудите за какво ви е било нужно всичко това. Съдбата може да ви предостави внезапна среща. 

Телец – Отделете малко повече време за себе си, тъй като напрежението от последните дни ви даваше малко възможности за каквото и да е лично време. Погрижете се за здравето си и преди всичко почивайте. 

Близнаци – Днешното развитие на нещата може да развали и промени някои от плановете ви. Откритията за хора, които ви заобикалят, могат да ви разочароват и да ви накарат да преоцените приятелствата. 

Рак – Не позволявайте на нищо или никой да ви попречи на плановете ви. От вас зависи да поемете инициативата и да решите да промените всичко, което не ви се получава в момента. Не забравяйте, вие сте господари на собствения си живот; не сте подвластни на милостта на съдбата. 

Лъв – Нервите ви са на ръба и това може да доведе до много проблеми и разногласия с околните. Това със сигурност не е нещо, което искате, затова останете възможно най-спокойни. Не правете нищо необмислено. 

Дева –След трудната седмица, сега трябва да си починете добре и да се позабавлявате. Просто сте прекалено изтощени от цялата си упорита работа. Опитайте се да се отпуснете колкото можете и да видите нещата в по-положителна светлина. 

Везни – Не позволявайте на хората около вас да се намесват много във вашите дела и да ви влияят. Правете това, което смятате за правилно. Не правете твърде много компромиси. Преценете кога си струва. 

Скорпион – Най-накрая сте в състояние да се справите с всичките предизвикателства с по-голяма отговорност и концентрация. Вие сте пълни с енергия и динамика и това ви позволява да вземате правилните решения и да предприемате правилните действия. 

Стрелец – Денят може да бъде много емоционален. Най-накрая виждате нещата от различна гледна точка и можете да формирате нови мнения за хора и ситуации навсякъде около вас. Доверете се на инстинктите си. 

Козирог – Този ден е изпълнен с енергия и жизненост и това е точно това, от което се нуждаете, за да се освободите от стреса и неприятностите, които ви измъчват от известно време. Самочувствието ви е добро. 

Водолей – Днес сте в настроение за промени! Това ще ви даде смелостта да предприемете някои положителни инициативи, които наистина ще променят живота ви към по-добро. Преди да вземете обаче каквито и да било решения, уверете се, че това е правилното и че можете да бъдете сигурни относно последиците. 

Риби – Всичко, което има за цел да ви забавлява и да предизвика усмивка на лицето ви, е за предпочитане днес. Ако имате интересно хоби, сега е моментът да се занимавате с него повече. Любовта и всичко свързано с нея е особено важно за вас. 

 

Съветите на Фортуна 

Спокоен и тих период. Ден на мъдростта и получаване на нови знания. Идеално време за самообразование, така че не бъдете мързеливи - научете нови неща. Всеки има възможност днес да подобри интелектуалните си способности. Затова проявете умствена активност през този период - поне минимална. 

В главата ви могат да се появят оригинални решения и нови идеи, могат да ви дойдат брилянтни решения на стари проблеми. Увеличават се способностите на човек за творческо и духовно обновление. Практическите въпроси могат да бъдат перфектно съчетани с творчески. Изведнъж могат да се появят нови възможности. Непременно трябва да мислите само в положителна посока. Добър ден за медитация върху сакрални символи, янтри, мандали.

Активен ден. Не губете време за празни разговори, борете се с мързела, в противен случай енергията на деня ще се обърне срещу вас.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети