Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 04.07.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 04.07.21

Снимка:

Овен – Активният отдих с любимия човек или семейството ще ви зареди с положителна енергия. Вие сте като магнит, привличащ интереса на противоположния пол. Опитите ви да очаровате някого ще бъдат успешни.

Телец – Непредвидените обстоятелства могат да попречат на плановете ви днес, така че звездите ви съветват да помислите за резервен резерв предварително, но като цяло денят е спокоен. Разходките ще бъдат от полза за подобряване на вашето благосъстояние.

Близнаци – По-добре е да разчитате на ума си, в крайна сметка ще намерите правилното решение. В любовта могат да възникнат двусмислени ситуации. Ако е трудно да се съгласите с любимия човек по някакъв важен въпрос, отложете решението за в бъдеще. Може би след ден-два ще видите други перспективи. 

Рак – Бихте искали да намерите време за удоволствие и забавление, но не си позволявате да се отпуснете. Не се преуморявайте. За да се чувствате щастливи, балансът между работа и почивка е важен. Решение взето набързо, с голяма степен на вероятност може да бъде грешно. 

Лъв – Днес може да изпитате вътрешен конфликт. От една страна бихте искали да се отпуснете, от друга страна, има отговорности, които не могат да бъдат отложени. Без значение че се опитвате да изберете най-добрия вариант, психическият дискомфорт не изчезва.

Дева – Изтощени сте от цялата работа и стрес натрупан през седмицата, така че не се чувствайте виновни да се погрижите за здравето си, да се поглезите и отдадете на заслужен релакс. Изпълнявайте дихателни упражнения, които ще ви отпуснат.

Везни – Днес ще е добър ден за излизане и срещи, затова се обадете на приятел, когото не сте виждали отдавна. Несъмнено ще имате какво да си кажете. Ако всички са заети, посветете се на грижи за себе си. Поглезете се по всички възможни начини.

Скорпион – Бъдете умерени във вашите желания, защото моментът не е подходящ за тяхното осъществяване. През втората половина на деня може да настъпи стрес и безпокойство, така че бъдете по-внимателни тогава!

Стрелец – Ще бъдете изпълнени със страст и силни емоции. Не бъдете повърхностни и вихрени, по-добре се заемете с нещата едно по едно. Не правете нищо голямо и не вземайте важни решения. По-скоро изчакайте мъглата да се размие.

Козирог – Днес ще бъдете дори по-агресивни от обикновено. Внимавайте да не нараните някой, който ще бъде особено чувствителен. Не позволявайте това да ви ядосва, защото ще можете да постигнете компромис, просто бъдете търпеливи.

Водолей – Може да се наложи да направите промени в текущите си планове и да преразгледате това, което сте планирали. Опитайте се да се дистанцирате от проблемите. Обърнете внимание на себе си, защото ви предстоят не по-малко важни неща.

Риби – Ще ви бъде по-лесно, ако започнете да наблюдавате света с розови очила. Очаквайте някои неща от живота си да се разрешат сами. Създайте по-добри възможности за себе си. Ще се чувствате добре, ако направите нещо полезно.

Съветите на Фортуна

Луната е в уравновесения Телец и търси комфорт и творчески мир. Действа успокояващо и нищо няма да може да ни извади от релсите, освен глада. Добре е да се отдадем на удоволствията от всичко естетическо, красиво и вкусно; всичко, което може да ни задоволи едновременно на емоционално и физическо ниво. Днес може да купувате козметика. Дрехите, закупени по това време, ще се носят дълго и ще бъдат здрави. 

Страхотно време за закупуване на изящни неща, бижута. Прекрасно време за повечето покупки и като цяло за домакинството и бита. Сега може да се запасите не само с продукти, но и с различни неща, които са необходими в домакинството - от салфетки и сапун до резервни крушки. В крайна сметка Луната гостува в дома на Венера, покровителката на комфорта, уюта, добрия вкус и разбира се, любовта. 

Трудно е да се намери по-добро време за закупуване на бельо – съблазнително и секси, но в същото време и това, което е удобно. Между другото, Телецът е много подходящ знак за започване на ремонти, особено на намаляващата Луна. Това е общото описание, което ще работи върху всички нас. Някои ще го усещат повече, други по-малко, в зависимост от личния хороскоп.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още