Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 05.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 05.04.20

Дневен хороскоп – неделя – 05.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят е добър за уединение и отделяне на лично време за себе си. Подходящ за оздравителни процедури и интелектуални занимания. Просто всичко оставете и се наслаждавайте на почивката си.

Телец – Днес трябва да се погрижите за здравето си, да възстановявате силите си и да разтоварите нервната система от вашите преживявания. Концентрирайте се върху разработването на нова стратегия и тактика за бъдещите си действия.

Близнаци – Главната опасност на деня е да изразходвате неконструктивно енергията си. Времето е подходящо за обсъждане на семейните въпроси, свързани с финансите. Бъдете търпеливи към близките си, дори ако вашите мнения се разминават.

Рак – Не е лесно да се съгласуват собствените интереси с тези на другите. Възможно е да има противоречия между това, което искате, и това, което останалите очакват от вас. Намирането на разумен компромис може да е по-лесно, отколкото си мислите.

Лъв – Ако през последните дни сте били твърде сериозни и напрегнати, сега можете да си позволите да станете по-освободени. Вашите желания и планове се променят бързо. Насладете се на домашния уют и правете това, което ви доставя удоволствие.

Дева – Могат да се появят мрачни мисли, но те не трябва да се приемат твърде сериозно. Старайте са ди ги замените с положителни и конструктивни. Потърсете източници на духовно удоволствие за себе си.

Везни – Днес е по-добре да се уедините, да се избавите от суетата и грижите, да се отдадете на размисъл върху живота си и последните събития. Това е времето, когато трябва да преразгледате обстоятелствата и въз основа на това вземете своите нови решения.

Скорпион – Имате нужда да изпитате нещо необичайно, което да освежи възприятията ви. Сега трябва да имате чувство за умереност, за да избегнете прекомерни разходи и прибързани решения, които в бъдеще могат да доведат до загуба.

Стрелец – Ако сте се скарали с някого, възползвайте се от възможността да възстановите добрите отношения. Това е благоприятен ден за помирение. В допълнение, сега е подходящото време за прояви на любов.

Козирог – Днес трябва да се погрижите за здравето си, да възстановявате силите си и да разтоварите нервната система от вашите преживявания. Концентрирайте се върху разработването на нова стратегия и тактика за бъдещите си действия.

Водолей – Изпитвате желание да направите нещо необичайно. Всичко това не е лошо, но звездите ви съветват да внимавате да не надценявате възможностите си. Използвайте шансовете си, но не рискувайте. 

Риби – Вие сте активни и неспокойни и ви е трудно да решите какво да правите през деня. Може би ще се почувствате изолирани от приятели или роднини. Изпитвате неустоимо желание за свобода.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 До 16:38 ч подходящо за уединение, размисъл и да се помолите за себе си и близките си. Трябва да бъдете спокойни, мъдростта преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно, и обратно, ако не сте милостиви днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената. Благоприятен ден за изграждане на отношения с близките. Ако сте в кавга с някого, днес има шанс да сключите примирие. Духовното начало на този ден ви позволява да усетите партньора си най-пълно и да получите максимално удоволствие. Решенията, взети в този ден, са най-правилните. Нека сетивата ви ръководят, доверете се на вътрешното аз.

След 16:38 ч денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи, за учение и натрупване на информация. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети