Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 05.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 05.05.19

Дневен хороскоп – неделя – 05.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Човешката енергия е отслабена, виталността е близо до нулата. Жизнените сили ще започнат да се натрупват едва с нарастването на Луната

Овен – Замисляте някои промени, правите инвестиционни планове за иновации в дома си. Съсредоточете мислите и чувствата си върху любимия човек. Ще бъдете изпълнени с прекрасни чувства и ще прекарате един романтичен ден.

Телец –Ще се чувствате спокойни, удовлетворени и балансирани. Ако сте свободни, използвайте почивният ден, за да излезете извън града да заредите батериите. Вземете приятели с вас, за да ви е по-весело.

Близнаци – Вие сте разочаровани от поведението на някого. Странно е, че някои минали събития все още влияят на настроението ви. Потърсете и собствените си грешки. Трябва да се отървете от стресовите ситуации, да се отпуснете. Фокусирайте мислите си в положителна посока.

Рак –Денят ще бъде спокоен и ползотворен. Подредете по приоритет задачите си. Днес вероятно ще искате да наваксате в нещо, което е останало несвършено. Някой ще ви накара да осъзнаете, че всяко нещо си има своя цена.

Лъв – Чувствате се удовлетворени от себе си и от успешно свършената работа през седмицата. Не се доверявайте на другите, особено за личните ви проблеми. Някой може да злоупотреби с искреността ви.

Дева –Малки разногласия ви очакват у дома с близките хора, но ще можете бързо да ги разрешите. Въпреки, че планирате да използвате деня за почивка, няма да можете да го направите.

Везни – Очаква ви динамичен ден. Бъдете много внимателни, когато казвате нещо. Най-вероятно ще бъдете погрешно разбрани. Вървете на разходка или среща с приятели, очакват ви много приятни емоции.

Скорпион – Мислите за работа, дори когато сте свободни и не трябва да го правите. Днес можете на спокойствие да обмислите личните си неща. Трябва сами да намерите решение на проблемите, които имате.

Стрелец –Напоследък работихте много усилено и сега имате възможност да си починете подобаващо. Възползвайте се от тази възможност. В любовен план ви очаква нормален и спокоен ден. Обърнете повече внимание на здравето си.

Козирог – Днес вероятно ще с чувствате уморени и демотивирани. Избягвайте конфликтите с близките на всяка цена. Ако ангажиментите ви не са належащи, отложете ги и си намерете разтоварващо занимание или релаксирайте.

Водолей –Трябва да се съсредоточите върху вашата връзка, тъй като тя не се развива напоследък в правилната посока. И трябва да направите нещо, за да промените това. Седнете с партньора си и поговорете открито.

Риби –Съсредоточете се върху чувствата и нагласите си. Определете ясно и точно какво искате и какво очаквате да постигнете. Насочете усилията си в тази посока. Не се страхувайте от промените и предизвикателствата, които животът ви предлага.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес има НОВОЛУНИЕ в 01:47ч. в знак Телец. С него започва 1-я лунен ден, който ще продължи до 06: 52  ч., след което започва следващият лунен ден. Луната сега не се вижда. Тя се намира на една линия между Слънцето и Земята, която хвърля сянка върху нея. В това време е осветена обратната страна на Луната, която не е видна за земляните и в следващите два дни също.

Наричани са дните на Хеката. Времето се счита за тежко. Още повече, че Марс е в опозиция на планетата Юпитер. В безлунните дни трябва да сме по-тихи от водата и по-ниски от тревата. Смята се, че бродят нечисти сили по това време.

Човешката енергия е отслабена, виталността е близо до нулата. Жизнените сили ще започнат да се натрупват едва с нарастването на Луната. Сега хората са подложени най-много на стрес, нервни разстройства и различни заболявания, тъй като имунитета е снижен. Човек е склонен да проявява не най-добрите черти от своя характер. Не е зле да се спазва диета, да се направи вътрешно и външно очистване, да се посети църковен храм. Най-лесният начин да се скъса с лошите навици е новолунието.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети