Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 05.09.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 05.09.21

Снимка:

Овен – Днес ще сте склонни да действате импулсивно. Във всяка компания ще можете да се откроявате благодарение на бързото остроумие, находчивостта, чувството за хумор. Избягвайте страничните изкушения, особено ако имате сериозна връзка.

Телец – Днес лесно можете да станете заложници на ситуацията. Много е важно да проявите уважение и добронамереност в личните отношения. Не се поддавайте на провокации, избягвайте спорове и размяна на упреци с близките.

Близнаци – Някакви съществени събития не се очакват. Посветете неделният ден на любимите си занимания или го прекарайте с близки хора у дома. Отпуснете душата си. Насладете се на спокойствието, позволете си да се поглезите.

Рак – Повечето от вас ще се посветят на домакинството. Ще се погрижите да създавате комфорт и уют за себе си и близките си. Стараете се да задоволите на всеки потребностите и желанията. Ще бъде добре обаче да намерите време и за себе си.

Лъв – Денят е лек и приятен. Хубаво е да намерите повод и време да се срещнете с приятелите си, да се повеселите и да разпуснете в тяхната компания. Може да укрепите духа и тялото с малко спортни занимания.

Дева – По-добре е да изпълните рутинните задачи през първата половина на деня, а в следобеда и вечерта ще можете да правите неща, които изискват добро въображение и свободен полет на фантазията.

Везни – Действията ви ще са зависими от променливото ви настроение. Внимателно си подбирайте компанията. Общуването с околните може да ви доведе до двете крайности - както до раздразнение, така  и до успокоение.

Скорпион – Днес трябва да се успокоите и да прикривате емоциите си. Скоро ще разберете, че смирението краси човека. Не вярвайте на всички думи, които чувате, защото не всички около вас са обективни и искрени.

Стрелец – Добре е да помислите за бъдещето: плановете, които градите сега, със сигурност ще бъдат реализирани на по-късен етап. Каквито и цели да си поставите, бъдете сигурни: ще е нужно търпение и постоянство за постигането им.

Козирог – Денят е благоприятен. Да се избегнат споровете ще е малко трудно, но във вашата власт е да ги ръководите конструктивно и да не допускате размяна на упреци. Добрата почивка ще ви помогне да възстановите силите си.

Водолей – Използвайте денят да възстановите енергията си, като се отдадете на добрата почивка в спокойна и приятна обстановка, заемете се с това, което ви доставя удоволствие. Срещите с приятели ще ви заредят духовно и емоционално.

Риби – Днес е подходящо за уединение, да забравите за  грижите, да се отдадете на размисъл върху събитията от изминалата седмица. Това е времето, когато трябва да преразгледате обстоятелствата и въз основа на това да се подготвите за важни решения.

Съветите на Фортуна

Днешният ден е един от светлите дни, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

Нужно е да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми. Противопоказни са авантюристичните действия. Добре е да простите на хората, които са ви обидили, да изплатите дълговете си, да се възстановяват отношения. Избягвайте всякакви конфликти, недоразумения и изглаждайте всички “остри ъгли”. Ден за интелектуални занимания.

Очите са уязвими и не трябва да се напрягат на ярка светлина и много четене. Не трябва да се късат и подаряват откъснати цветя, да се режат дървета. Болести започнали в този ден имат кармична природа.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още