Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 06.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 06.09.2020

Дневен хороскоп – неделя – 06.09.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Неизследваният път винаги изглежда опасен, докато не стъпите на него. Вземете решение и съставете план за действие. Денят е идеален, за да си дадете малко почивка, да забравите за работата и да прекарате часове в компанията на приятели, които не ви натоварват с нищо.

Телец – Днес трябва да бъдете особено внимателни по отношение на храната, възможно е сега отделни ястия да ви създадат проблеми. Също така би било добре да се откажете за известно време от излишните въглехидрати.

Близнаци – Днес може да ви се струва, че всичко наоколо изведнъж е станало нестабилно: нещата тръгват надолу. Но Вселената ви напомня: вие сте създателят на собствената си съдба. Ето защо не трябва да чакате помощ от другите. Основното нещо е да създадете план.

Рак – Вселената ви изпраща SOS сигнали от време на време! Защо упорито ги игнорирате? Вслушайте се в мнението на другите. Напълно възможно е те да са прави, когато ви предупреждават за определени действия. 

Лъв – Изложени сте на неудобства. Ако продължите да отказвате да приемете новата ситуация, ще влошите нещата. Имате шанса да проведете конструктивен разговор, да разкажете на семейството си всичко, което ви е на сърцето.

Дева – Мнозина са в състояние на постоянно нервно напрежение. На този ден стресът може да представлява основна заплаха за здравето ви, така че ако се смятате за чувствителен и податлив човек, тогава вероятно трябва да започнете да укрепвате нервите си.

Везни – Напоследък сте станали твърде раздразнителни. Какво точно ви притеснява? Думите и действията на другите? Или може би липсата на действия? Звездите ви подтикват да спрете и да видите света по различен начин. 

Скорпион – Днес никакви трудности не могат да развалят настроението ви! Продължавайте така! В крайна сметка позитивното отношение ще ви помогне да се справите с всичко, което излезе насреща ви.

Стрелец – Трудностите, които ще се появят, ще ви изненадат. Това обаче не е страшно, защото ще имате достатъчно сила и търпение, за да ги разрешите. Само благодарение на общителността и дарбата да убеждавате, ще можете да излезете сухи от водата.

Козирог – Уморени сте от темпото, което ви притиска. Това е времето от седмицата, когато имате нужда от почивка. Ден, прекаран със семейството и спокойна атмосфера, ето какво би ви укрепило.

Водолей – Днес можете да бъдете обект на емоционални изблици, така че би било по-добре да се контролирате и да не се поддавате на негативното влияние на другите. Днес не трябва да пиете енергийни напитки, силно кафе и черен чай в големи количества. Опитайте се да си легнете рано и да станете по-късно.

Риби – Време е за почивка. Срещата със стари приятели, изобилието от теми и релаксиращи разговори може да бъде един вид магическа формула за експресно възстановяване от всичко, което ви е уморило през последните дни.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергиите са много променливи и в много от случаите те определят нашето поведение и реакциите на ставащото. Необходимо е да се избягват спорове, да не се засягат чувствата на другите хора. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите. Днес е недопустима дори най-неволната лъжа. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.  Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат последствия в бъдеще. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати