Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 06.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 06.10.19

Дневен хороскоп – неделя – 06.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Не се отнасяйте към всичко като към борба за първенство. Тогава можете да спестите енергия за по-трудни моменти. Дори партньорът ви да ви разстрои, не го критикувайте, не правете остри коментари.

Телец – Днес избягвайте да излизате и да се срещате с други хора, тъй като сте податливи на различни инфекции. Не пренебрегвайте здравето си. Отделете достатъчно време да се наспите. Имате да наваксвате.

Близнаци – Опитайте се да бъдете отворени в отношенията с партньора си, чиито неочаквани идеи могат да доведат до прозрението за нови пътища. Опитайте се обаче да не губите усещането си за реалността.

Рак – Бъдете толерантни към семейството си, към близките - не повтаряйте минали грешки, смекчете гордостта си, бъдете добри с тях. Този ден е подходящ за подреждане на жилището, пренареждане на мебели, общо почистване.

Лъв –   Днес ще се сблъскате с нови идеи. Ако имате смелост и действате решително, с готовност да поемете някакъв риск, то ще стигнете до успеха. Вие имате способността да постигнете своето чрез хитрост и дипломация. Промените, които ще настъпят, ще бъдат към по-добро.

Дева – Подходящо време за уединение. По-добре да съберете мислите си, а самият живот ще ви подскаже правилния изход от проблемна ситуация. Благодарение на търпението си, ще успеете да избегнете конфликт.

Везни – Трябва да сте внимателни, защото може да има някои неочаквани неща. Отношенията у дома може да не са леки, защото сте предразположени към раздразнителност. По отношение на парите може да сте малко разточителни, но това няма да ви удари твърде сериозно бюджета.

Скорпион – Ако някой от вашите близки реши да ви критикува, въздържайте се, не реагирайте на досадните забележки. Това не е най-добрият ден за пазаруване и харчене на пари. Откажете се от шопинга.

Стрелец – Вие сте пълни с енергия и сте на пика на активността, но избягвайте претоварването. Позволете си да се отпуснете емоционално и умствено. Оставете се на потока на живота да ви отнесе там, където трябва.

Козирог – Този ден ще бъде изпълнен с приятни мисли за предстоящата почивка. Днес можете да правите планове за близкото бъдеще. В развитието на събитията има дълбок смисъл, който скоро ще разберете.

Водолей – Ако сте твърдо решени за промени, без жалост прережете връзките, изгорете мостовете и пътищата за отстъпление. Това е и законът на Вселената: за да направите място за новото, трябва напълно да се отървете от старото. Идеален ден за това.

Риби – Добре ще е да се заемете с домашните задължения, промяна на интериора. Старайте се без необходимост да не ходите по магазините и да не посещавате обществени места, за да не се сблъскате с грубостта и агресията на околните.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 15:34 ч. – Не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Това е време на дълбоки личностни промени. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си и да отнемат много сили и време.

След 15:34 ч.  - Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие. Избягвайте да критикувате! Не е желателно да се напрягате и да се опитвате да правите това, което не се получава. Най-добре е да отделите повече време за почивка и релаксация.

За вярващите е препоръчително да се пречисти дома със светена вода, благовония (съответно тамян) и запалени свещи. Не оставяйте децата сами и се вслушвайте в исканията и капризите им.

Луната в Козирог е благоприятна за козметични грижи и уелнес процедури за кожата. Добре е да правите маникюр, педикюр, маски за коса, това е най-добрият ден за епилация.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати