Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 06.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 06.12.20

Снимка:

Овен – Настройте се за конструктивна комуникация, сдържайте емоциите си и бъдете търпеливи. Тези, които са семейни, трябва да обърнат повече внимание на своите отговорности и задължения. Обградете децата и партньора/ката си с грижи и любов. 

Телец – Може да се почувствате по-добре, ако направите добро почистване в дома си. Освобождавайки енергия в домакинските дела, ще изпитате страхотно усещане за мир. Но задължително оставете време и за добра почивка. 

Близнаци –Старайте се да прекарате денят си в спокойна атмосфера. Изключете ума си от всички проблеми и грижи, които сте имали през седмицата. Посветете време на себе си, на любимите занимания и на близките. 

Рак – Приятно ще си прекарате със семейството си, ако предприемете някакви съвместни мероприятия. Общуването с близките ще ви зареди с енергия и ще забравите за всички проблеми. Семейните занимания, приятната атмосфера около масата ще донесат удоволствие. 

Лъв – Не натоварвайте емоционално и физически сърцето си. Звездите ви препоръчват да си почивате повече, да избягвате всякакво напрежение. Направете си добра разходка, в резултат на което настроението ви ще се подобри. 

Дева – Не прекалявайте с физическата активност, докато правите почистване на къщата си. Добавете повече зеленчуци и плодове към вашата диета. Сега трябва да поддържате организма с достатъчно витамини. 

Везни – Денят е добър за уединение и отделяне на лично време за себе си. Подходящ за оздравителни процедури и интелектуални занимания. Просто всичко друго оставете, почивайте и се наслаждавайте на любимите занимания. 

Скорпион – Уравновесете чувствата си, тъй като емоциите ви пречат да бъдете достатъчно разумни и обективни. Денят предразполага към спонтанни решения и действия. Не хабете обаче напразно усилията си там, където не се налага. 

Стрелец – Възможно е да възникнат семейни разправии днес, но се постарайте да не изостряте ситуацията, да разговаряте с партньора си мирно и кротко и се опитайте да разберете неговата/нейната гледна точка. Времето ще постави нещата на мястото. 

Козирог – Вероятно ще се почувствате изморени след всичко, което сте правили предишните дни. Затова наблегнете повече на почивката, релаксирайте, наспете се добре. Избягвайте да влизате в разправии с близките, за да запазите хармонията на деня. 

Водолей – Твърде са възможни семейни спорове за пари или относно плановете за бъдещето. Опитайте се да намерите разумно и компромисно решение, което да задоволи всеки и да се сложи край на несъгласието. 

Риби – Добре е за уединение, да се избавите от суетата и грижите, да се отдадете на размисъл върху живота си и последните събития. Време, когато трябва да преразгледате отново обстоятелствата и въз основа на това да вземете нужното решение. 

 

Съветите на Фортуна 

Луната през целия ден се движи на празен ход (от 00:29ч до 21:47ч). Време, в което може да срещате спънки. Не е подходящо да се предприемат никакви важни действия. Подходящо е за вършене на обичайните неща, за довършване на започнатото и за почивка.

Денят е добър както за прояви на щедрост, така и за предаване на опит и мъдрост. За започване на нови дела е неблагоприятно. Всичко започнато ще бъде напразно, всичко ще става трудно и ще е краткотрайно. Добре е да не бъдете пасивни, но не трябва да се бърза. Вслушвайте се в интуицията си и обмисляйте внимателно всичките си действия. Отделете време на грижите си, дори да изглеждат незначителни. Прекрасно време за интелектуални занимания. Уязвима е долната част на гръбначния стълб и кръста.

Добър ден за медитация върху сакрални символи, янтри, мандали.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още