Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 07.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 07.02.21

Дневен хороскоп – неделя – 07.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Избягвайте да правите големи промени или да се намесвате твърде много в това, как нещата се развиват в момента. Можете да поемете инициативата отново в друг ден, когато звездите са по-благосклонни към вас.

Телец – Важно е да не преследвате само егоистични цели, тъй като това може да има неприятни последствия. Време е да се изправите пред реалността и да си поемете отговорността за последиците.

Близнаци – Задълженията ви досаждат. Искате да ги отметнете възможно най-бързо или просто да ги забравите. Ако имате шанс, направете го. Личният ви живот е пълен с напрежение, но трябва да сдържате нервите си и да контролирате емоциите си.

Рак –Ако сте сами и се чувствате самотни, запомнете: нищо няма да се промени, докато седите вкъщи и оплаквате съдбата си. Излезте с приятели и настроението ви ще се подобри, а шансовете да срещнете някого нарастват!

Лъв – По-общо казано, това може да е денят, в който животът ви започва да се подобрява по някакъв начин и да има нещо, което ще ви донесе голяма радост. Предприемете някаква инициатива, за да избягате от ежедневната рутина.

Дева – Може да изпитвате вътрешно напрежение, което ще ви попречи да контактувате правилно с други хора. Старайте се да избягвате разправии и конфликти. Не се натоварвайте с домашните проблеми. Оставете време и за забавление.

Везни – Небесните тела предсказват добър и хармоничен ден, добро настроение. Отворени сте за нови неща, обективни, разумни, щастливи да се учите. Днес трябва да отделите малко време на любимия човек.

Скорпион – Имате струпани домакински задължения и някои представители на вашия знак ще станат доста раздразнителни. Което е належащо, трябва да го свършите, което може да почака - го отложете. Възползвайте се от шанса си за почивка.

Стрелец – Трябва да положите усилия, за да подобрите личните си отношения. Опитайте се да създадете климат на сътрудничество между вас и членовете на вашето семейство. Това ще улесни постигането на вашите съвместни желания и цели.

Козирог – Не е нужно да правите нищо повече, освен да седите, да се отпуснете и да се насладите на прекрасен ден с партньора си. Ако сте сами и се чувствате самотни, излезте с приятели и настроението ви ще се подобри!

Водолей – Добре би било да се държите на дистанция от хората и събитията днес и да се пазите от излишен стрес. Свършете належащите неща у дома и посветете остатъкът от деня в грижи за себе си. Така ще имате един добър ден.

Риби – Междувременно направете си график, за да разпределите времето си по разумен начин, като не забравяте да си оставите малко време, за да си починете и да презаредите батериите си за новата седмица.


Съветите на Фортуна

Денят е малко опасен. Нищо важно да не се започва днес. Въздържайте се от загуба на енергия. Почивайте си, бъдете разумни, пестете силите си и икономично ги изразходвайте. За предпочитане е повече да се мълчи, по-малко да се говори. Днес не трябва да се обиждате, ако ви ругаят или критикуват, а да обърнете внимание какво ви казват, защото това ще помогне да отстраните недостатъците си.

Необходимо е да се запази спокойствие и въздържание във всичко. Нужно е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушения и провокации. Този ден се счита за един от най-опасните за здравето. Изключете физическото напрежение. Заболяване възникнало сега изисква незабавна медицинска помощ. Денят е свързан с енергообмена на клетъчно равнище. Благоприятно време за комплексно изчистване на организма и водни процедури.

Луната се движи на празен  ход от 08:17ч до 22:53ч.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети