Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 07.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 07.03.21

Дневен хороскоп – неделя – 07.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес няма да скучаете, ще имате възможност да измислите нещо интригуващо и необичайно. Поддържате позитивно мислене и преодолявате всички предизвикателства. Вашата способност да очаровате противоположния пол е страхотна днес и може да ви очакват хубави моменти.

Телец – Нежелателно е да рискувате в този ден, по-добре е да действате по предварително определен план.  Контролирайте се и бъдете внимателни с другите, повишената емоционалност може да повлияе на отношенията по нежелан начин.

Близнаци – Благоприятен ден, позволяващ ви да не се притеснявате за нищо. Много добре се справяте с нещата. Интуицията вероятно ще ви подскаже как най-добре да действате. Следобедът е добър за изпълнение на някои отложени планове. 

Рак – Дори незначителни разногласия могат да доведат до конфликт. Сега вашата чувствителност е повишена, вие сте като гъба, поглъщаща емоциите на хората около вас, което може да създаде неприятно усещане. Не са изключени непредвидени ситуации.

Лъв – Връзките, които напоследък са били напрегнати, може да се променят към по-добро. Ще бъде възможно да се оставят разногласията и споровете, оплакванията в миналото. Поемете инициативата, ще успеете. 

Дева – Възможно е да се наложи да поправяте грешките на други хора или да правите неща, които са по-важни за другите, отколкото за вас. Други биха се ядосали, но вие запазвате спокойствие. Следобедът е благоприятен за неформални срещи. 

Везни – Звездите препоръчват да посветите деня на домакинска работа. Но се придържайте към средата и не се натоварвайте с домашните задължения прекомерно. Опитайте се да разпределите справедливо отговорностите и да включите членовете на семейството в делата.
Скорпион – Не винаги е възможно бързо да получите това, което искате и тук е важно да не отстъпвате, да не се отказвате от започнатото. Но се вслушайте в добрите съвети, които сте получили. Възможни са неочаквани срещи.

Стрелец –Отпуснете се след натоварената седмица, помързелувайте, пийте билков чай, отделете време за малко медитация и ще се почувствате по-добре. Времето е подходящо и за други неща – за любов, за срещи с приятели.

Козирог – Благоприятен ден, лек и вдъхновяващ. Вие сте страхотни в решаването на реални проблеми. Тук помагат интуицията и знанията. Можете да правите добри планове: добре разглеждате нещата и правилно преценявате силата си. 

Водолей – Вие сте чувствителни към фините сигнали на Вселената и виждате скрития смисъл на случващото се. Днес Луната в мистичният дванадесети дом ви действа подсъзнателно и загадъчно и под нейното влияние интуицията ви става особено силна.

Риби – Денят е подходящ за всяка дейност, която ви позволява да дадете воля на въображението си или да погледнете различно на познати неща. Можете да се върнете към някои стари идеи и да им вдъхнете живот. Вероятни са приятни изненади.

Съветите на Фортуна

Ден за творчески и нестандартни решения. Добре е да се обсъждат планове за бъдещето, а също да се пристъпи към непосредствената им реализация. По-добре е да се прекара денят известно време в малка компания за разговори, слушане на музика и гледане на филм. Денят е подходящ за любов и интимни моменти. Инициативата в този ден трябва да идва от страна на мъжете.

 

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Може се да заложи фундамента за нови големи дела или да се даде второ дихание за продължаване на започнатите вече. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети