Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 07.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 07.04.19

Дневен хороскоп – неделя – 07.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Лунното влияние изостря чувствата, разпалва страстта и освобождава емоции. Бъдете по-внимателни. Склонни сте да действате импулсивно и необмислено под влияние на собственото си настроение. Голяма е вероятността да допуснете грешки поради вземане на прибързани решения и действия.

Телец – Денят обещава да бъде позитивен и благоприятен, поне докато някаква неведома сила не ви принуди да действате по ирационален начин, разпилявайки собствените си ресурси надясно и наляво.

Близнаци –Денят ще ви даде възможност да реализирате някои идеи. В същото време се засилва вашата уязвимост и ще се появи склонност към раздразнителност. Не пренебрегвайте външните ограничения и обстоятелствата.

Рак – Вашият оптимизъм е напълно оправдан: добрата комбинация от обстоятелства ще ви позволи да уредите някои проблеми или да направите пробив някъде. Това е добър ден за пътуване, за разходки, за срещи.

Лъв – Звездите напомнят, че не всичко зависи от вас сега и ви съветват да разработите програмата си за действие по-внимателно, да пазите в тайна всички важни въпроси, и не на последно място да следите за здравето си.

Дева – За да можете да използвате възможно най-конструктивно възможностите на деня, необходимо е да се контролират емоциите, като не допускате да зависите прекомерно от настроението, прищявки или навици.

Везни – Този ден е възможно най-добрият, за да се отпуснете и да възстановите жизнените си сили. От рано помислете какво ще правите – така ще имате не само да много време, но и да направите всичко по възможно най-добрия начин. Пътуването до природата в компанията на приятели ще бъде успешно.

Скорпион –Днес сте склонни да се посветите на някаква идея. Възможен е повишен интерес към социалната сфера. Не е изключено да участвате в някакви масови мероприятия и дори може вие да сте организаторите. Денят благоприятства любовните инициативи.

Стрелец – Приливът на енергия ще ви е обезпечен, а жизненият тонус ще се повиши. Ще се почувствате доста ентусиазирани и в добро настроение. Изпълнявайте домашните си ангажименти, но си оставете време за срещи и разговори с приятели.

Козирог – Един благоприятен ден за поставяне на нещата в ред у дома, ремонт и подобряване на апартамента. Конструктивно общувайте с близките си, със семейството си и се опитайте да разберете по-добре и да откликнете на техните нужди и желания.

Водолей –Бъдете мобилни. Има много възможности да успеете, ако сте общителни, любознателни, способни да проявите гъвкавост и интерес. В името на една важна цел може да покажете готовност да поемете риск, да жертвате нещо, да поемете допълнителни задължения.

Риби – Освободете се от излишната пасивност и предприемете нещо. Някои от въпросите, които ви вълнуват, могат да получат своето развитие. Възможно е да възникнат разногласия и спорове с близките. Втората половина на деня ще бъде по-благоприятна.

 

 СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Нещата протичат енергично. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Активността в този ден не е излишна, важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача.

Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, понякога и коварни, възниква агресивно поведение. Не се оставайте да бъдете пасивни. Лошо ще е, ако енергията ви отиде за празни размишления и я пропилеете. Неизползваната енергия може да подрине здравето на човека. Колкото повече енергия отдавате, толкова по-бодри ще се чувствате. Не трябва да се проспива денят в пряк и в преносен смисъл. Пазете се от изблици на агресия - свои и чужди.

Сега тялото се обновява астрално. Препоръчителни са всякакви бани, контрастни душове. Активира се менталът.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети