Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 07.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 07.07.19

Дневен хороскоп – неделя – 07.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Трябва да се забравят всички обиди, да не се изразява недоволство от себе си и от другите

Овен – Ако възникне разправия днес, тогава се постарайте да не изостряте повече ситуацията, да разговаряте с партньора си кротко и да се опитате да разберете неговата гледна точка. Времето ще постави всичко на мястото си.

Телец – Правейки почистване на къщата или на вилата, не прекалявайте с физическата активност. Добавете повече зеленчуци и плодове към вашата диета. Сега трябва да нахраните организма с витамини.

Близнаци – Предложенията на приятели относно забавленията и отдиха идват точно на време и изглеждат твърде примамливи. За щастие, много неща могат да бъдат отложени за по-късно. Не изпускайте този ден.

Рак – Приятно ще си прекарате със семейството си, особено ако предприемете някакви съвместни мероприятия. Общуването с близките ще ви зареди с енергия и ще забравите за всички проблеми. Семейните занимания, приятната атмосфера около масата ще донесат удоволствие.

Лъв – Звездите препоръчва да се грижите за сърцето си, да си почивате повече, да избягвате стреса. Направете си добра разходка, в резултат на което настроението ви ще се подобри. Не се притеснявайте за финансови затруднения, те са временни и скоро ще отминат.

Дева – Днес вниманието на някои изцяло ще е погълнато от домашните отговорности и партньорските отношения.  Други пък ще решат да разпускат и да посветя времето на по-приятни занимания.

Везни – Добре ще направите да се срещнете с приятели, да се разходите, да отидете на кино или театър  и да изчистите главата си от натрупаните проблеми. После лесно ще можете да вземете важните решения за близкото бъдеще.

Скорпион – Време е да поемете юздите и да пристъпите към вземане на отговорни решения. Не разчитайте на нечия подкрепа в делата си. Ако сте се заели с почистване на дома, гледайте да не се преуморявате. Днес може да потърсите и да се срещнете със стари приятели.

Стрелец – Имате много неща, които да свършите днес. Този ден може да се посвети изцяло на комуникацията - повече от подходящо е, тъй като ще ви позволи не само да осъществите контакти, но и да прекарате приятно времето си.

Козирог – Сега е най-доброто време за романтична почивка. Съпрузите ще бъдат още по-близо един до друг и ще изпитат истинско обновление на чувствата. На този ден звездите ви съветват да не се карате за дреболии, да се игнорират негативните аспекти на живота.

Водолей – Не са изключени семейни спорове за пари или относно планове за бъдещето. Вие се опитвате да намерите решение, което да задоволи всеки или поне временно да се сложи край на несъгласието.

Риби – Ще бъде полезно да си припомните някои стари идеи и планове. Вероятно точно сега ще намерите начин да ги съживите. Бъдете внимателни. Този ден не е лесно да се избегнат изкушенията, но трябва да покажете твърдост.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е спокоен и мирен, благословен. Към земята идва мощен енергиен поток. Ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. Дава се възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи.

Трябва да се забравят всички обиди, да не се изразява недоволство от себе си и от другите. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. Добре е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети