Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 07.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 07.11.21

Дневен хороскоп – неделя – 07.11.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Прекалено сте нетърпеливи, не контролирате емоциите си. Трябва да покажете повече благодарност към тези хора, които са ви подкрепяли преди. Нуждата ви от свобода може да развие още повече напрежение и нервност в семейния кръг.

Телец – Бъдете внимателни, полето на действие е ограничено и вашите възможности могат да бъдат поставени под въпрос. Не смесвайте интереси и приятелство, за да не се разочаровате. Погрижете се за здравето си и преди всичко почивайте.

Близнаци – Не забравяйте, че това, което идва при вас, е пропорционално на това, което давате. Време е да компенсирате партньора си за времето, в което сте го лишавали от заслуженото внимание.

Рак –След сутрешният спад в настроението и преходната меланхолия, следобедът протича в по-добро настроение и релаксиращо отпускане. Разходките са полезни за вас - в резултат на това ще се почувствате по-добре.

Лъв – Денят носи редица благоприятни възможности, така че бъдете готови да ги посрещнете. Не позволявайте добър шанс да бъде съсипан от сегашния ви мързел. Внимавайте за финансите си, очаква ви непланиран разход.

Дева – Въпреки че не сте поискали чуждо мнение, бавно, но сигурно започвате да правите ходове, които не са ваши. Отделяте малко свободно време за себе си, но не се организирате по правилния начин. Опитвайте се да избягвате контакт с хора, които ви изтощават.

Везни – Имате много планове и очаквате скоро да стартирате някои от тях. За съжаление, днешните събития няма да ви донесат големи промени, освен че обстоятелствата ще ви накарат да се замислите дали пътят, който сте измислили, е най-благоприятният за вас.

Скорпион – Въртите се в кръг, защото не приемате някои малки поражения. Това са едни изключително незначителни неща, не го превръщайте в драма. Дайте шанс на приятелите си, един от тях може да предложи страхотно решение, което вие сами не виждате.

Стрелец – Напрежението сериозно нараства във вас, защото сте изправени пред големи предизвикателства, които трябва да решите. Очакват ви задачи, които ви принуждават да излезете от рутината си.

Козирог – Насладете се на ценна почивка, ще имате нужда от добра кондиция за предстоящите задължения. Посветете вечерта на себе си и на любимия човек, с когото ви очакват прекрасни мигове на любов и топлина.

Водолей – Мнозина ще почувстват повишено напрежение. Не всичко е толкова черно, колкото ви изглежда сега. В крайна сметка ще получите подкрепа, която изобщо не очаквате сега. Много е вероятно съдбата да ви се усмихне днес.

Риби – Не сте в състояние да изпълните всички задължения, които могат да предизвикат пълен спад на енергията. Преразпределете капацитета си и отложете всичко, което може да изчака за по-добър момент.

Съветите на Фортуна

Време за избор и приемане на добре обмислени решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Не се препоръчва да пребивавате дълго време в многолюдни тълпи, изобщо избягвайте както колективната работа, така и местата, където има много хора.

Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашни дела. Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се четат мъдри книги. Препоръчва се пасивност, уединение. Хубаво е в този ден да се потърси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи. Десет пъти помислете преди да вземете решение.

Първата половина на деня е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните тенденции и само благодарение на дипломатичност и добронамереност може да се избегнат конфликтите.

След 15:45ч Луната излиза на празен ход и не е подходящо за нищо важно.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети